עבור לתוכן

צריך עזרה בOC לוח DFI infinity 975x/g

Featured Replies

פורסם

pentium 4 530 3000GHz

DFI infinity 975x/g

scythe ninja rev B

2xsamsung 667 512

1xcorsair value select 667 1Gb

עשיתי או סי למעבד ל3675 טמפ' במנוחה 42 במאמץ 66 האם זה נורמלי ואפשר עוד? מה טמפ' מקסימלית?

לגבי זכרון שמתי על 533 האם אפשר לעלות ל667 וזה לא יסכן את הזכרון? המכפלה ב533 היא 4:3 אצלי

פורסם

pentium 4 530 3000GHz

DFI infinity 975x/g

scythe ninja rev B

2xsamsung 667 512

1xcorsair value select 667 1Gb

עשיתי או סי למעבד ל3675 טמפ' במנוחה 42 במאמץ 66 האם זה נורמלי ואפשר עוד? מה טמפ' מקסימלית?

לגבי זכרון שמתי על 533 האם אפשר לעלות ל667 וזה לא יסכן את הזכרון? המכפלה ב533 היא 4:3 אצלי

האם בדקת יציבות ב ORTHOS ...

בכל מקרה טמפרטורה בעומס גבוהה לא מומלץ להמשיך

לגבי הזיכרונות כל עוד אתה לא מוסיף מתח אתה לא מסכן כלום ....

פורסם
  • מחבר

תודה

כן בדקתי יציבות prime95 כל הלילה

האם המעבד שלי pentium 4 530 ידוע כבעל טמפ גבוהות במיוחד? או שזה גם תלוי בלוח אם?

ואולי יש בעיה עם הקירור? והאם זה מקצר את חיי המעבד?

פורסם

תודה

כן בדקתי יציבות prime95 כל הלילה

האם המעבד שלי pentium 4 530 ידוע כבעל טמפ גבוהות במיוחד? או שזה גם תלוי בלוח אם?

ואולי יש בעיה עם הקירור? והאם זה מקצר את חיי המעבד?

זהו ...זה יכול לפגוע במעבד איכשהו בטווח הארוך ...אתה צודק המעבד שלך ידוע כחם ....

פורסם

המעבד הנ"ל ידוע כחם..טמפ' של 65-70 מעלות בשיא מאמץ זה עדיין בגדר הסביר...אך עדיין לא מומלץ לעבור את זה..

כמו כן לגבי הזיכרונות..בעקבות העלאת הבאס גם התדר של הזיכרון עולה..תבדוק אם הזיכרונות עומדים בOC..אם לא תשאיר אותם איך שהם..

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה זכרונות עומדים בOC ? איפה אפשר לבדוק? רשמתי סוג זכרונות במפרט

העלתי את הזכרון מ533 ל667 בביוס אבל המחשב לא עשה post כי הCL שלהם עמד על 4 ב533 וב667 הCL5

עשיתי clear CMOS והמחשב נדלק נכבה ועוד פעם נדלק לבד זה תקין?

אני בודק טמפ' בSMART GUARDIAN ויש הבדלים משמעותיים בינו לבין ביוס של כ15 מעלות גם בeverest הטמפ' כמו בsmart guardian

מה נכון? הביוס עודכן על ידי עם קניית הלוח לגרסא האחרונה מהאתר של dfi

ושאלה אחרונה אחרי האיפוס של הביוס המהירות של המעבד היתה 2993 בcpuz ולפני האיפוס 3000 האם זה משנה?

פורסם

ברגע שאתה מעלה את הבאס ומשתמש במחלקים של 1:1..אתה מעלה את התדר של הזיכרון גם (הוא עובד ביחס ישיר לבאס)..

ולכן אם השאת את הזיכרונות על 667 והעלת את הבאס גם התדר שלהם עלה בהתאם..ולא כל הזיכרונות עומדים בזה..

כמובן שאתה יכול להוריד את המחקלים ל533 (כמו שעשית) ולהתחיל בOC..גם שם התדר של הזיכרון יעלה..אך בגלל זהורדת את המחלק יש לך "מרווח" עד 667..

לגבי התדר של המעבד..זה סתם סטייה מזערית..

פורסם
  • מחבר

תודה taotao

אצלי כשאני מגדיר את הזכרון בביוס 533 המחלקים הם לא 1:1 אלה 4:3 בcpuz בטח בגלל הfsb של המעבד הוא 200

ב667 המחלק הוא 5:3 , העלתי ל667 עכשיו הזכרון עובד על 820 והמעבד 36750 טמפ' בטווח

עכשיו כשאני מעלה ל3750 יש שגיאה בORTHOS אחרי כמה זמן ,איך אפשר לדעת מה מגביל אותי?(זכרון,מעבד)

פורסם

תריץ MEMTEST לזיכרונות..תראה מה קורה..אם השגיאותץ מהם..נסה לעלות מתח, תיזמונים או מחלק..

פורסם
  • מחבר

אם אפשר קצת הסבר על התוכנה super_pi מה היא בודקת ואיך לעבוד איתה ולנתח את התוצאות?

ואם זה לא הזכרון מה עוד יכול להיות? לא נותן לי לעבור את 250 בFSB [br]פורסם בתאריך: 24.12.2007 בשעה 11:54:38

הרצתי memtest שעתיים 3 פעמים pass , אז מה מגביל אותי מלעבור 250 FSB אם זה לא הזכרון ? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים