עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

6120 או E65

Featured Replies

פורסם

אהלן!

עברתי קצת על החיפוש שלכם ואני עדיין מתלבט בין שני הדגמים...

תוכלו לעזור לי לבחור אחד מהשניים?

מצד אחד נורא חשוב לי WIFI מצד שני אני לא מת על סליידר....

פורסם

לי יש את ה-E65, ואני אישית די התלהבתי מהסליידר ( לא היה לי לפני ה-E65 סליידר ), אתה לא צריך כל פעם פתוח אותו, אתה פותח אותו בד"כ רק בשביל לעשות חיפוש ברשימת טלפונים, לכתוב הודעת טקסט או לשנות שם לקובץ, וזה ממש לא בעיה.

הסליידר נותן לך מקשים הרבה יותר גדולים ונוחים, ואפילו עיצוב יפה יותר.

ה-6120 הוא מהיר יותר ( אבל אין לי שום בעיה עם ה"איטיות" של ה-E65 ) והסימביאן שלו חדיש יותר, בנוסף יש לו פלאש למצלה, אבל לא משהו רציני בכלל. ה-6120 מתחמם מהר ויש לו סוללה חלשה.

מצד שני, הסימביאן של ה-E65 לא נחשב ישן, המסך שלו גדול יותר ( 2ץ2 אינץ' ) ואני מציע לך לבדוק את ההבדלים, כי אני מצאתי את ההבדל משמעותי ביותר, וזה עכשיו אפילו נראה לי מבאס להסתכל על מסך 2 אינץ' ( אני יודע שזה נשמע מינורי, אבל זה ממש לא ). ל-E65 יש בנוסף מלא כפתורי קיצור, כפתור אחד לניהול כל השיחות יוצאות/נכנסות/שלא נענו, כפתור לספר טלפונים, תפריט, הקלטה ופעולות קוליות, כתב, עוצמת ווליום ועוד 8 כפתרים להתאמה אישית ( כל השאר שאמרתי לא ניתנים לשינוי ), יש עוד כפתורים אבל פחות שימושיים.

אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת על ה-E65, אבל גם ה-6120 מכשיר מצוין!

פורסם

מה הצרכים שלך מהמכשיר?? אתה יודע מה זה סיבביאן בכלל??

וyuval1101 ברגע שאתה תעבור למהירות של 6120, תאמין לי שתהיה לך בעיה לחזור לאיטיות של ה65.

פורסם
  • מחבר

המון תודה על התגובות קודם כל...

חשוב לי מאוד איכות מוסיקה וWIFI, המצלמה פחות מדברת אלי.

אני סטודנט אגב.

הבנתי שבE65 אין מצלמה פנימית ,השאלה היא האם אפשר לעשות שיחות וידאו בדור שלישי בעזרת המלצה החיצונית שלו?

דבר נוסף, תוכלו לתת לי חוות דעת על איכות ועוצמת הSPEAKER הפנימי שלו...

שוב תודה.

פורסם

לי יש את ה-E65, ואני אישית די התלהבתי מהסליידר ( לא היה לי לפני ה-E65 סליידר ), אתה לא צריך כל פעם פתוח אותו, אתה פותח אותו בד"כ רק בשביל לעשות חיפוש ברשימת טלפונים, לכתוב הודעת טקסט או לשנות שם לקובץ, וזה ממש לא בעיה.

הסליידר נותן לך מקשים הרבה יותר גדולים ונוחים, ואפילו עיצוב יפה יותר.

ה-6120 הוא מהיר יותר ( אבל אין לי שום בעיה עם ה"איטיות" של ה-E65 ) והסימביאן שלו חדיש יותר, בנוסף יש לו פלאש למצלה, אבל לא משהו רציני בכלל. ה-6120 מתחמם מהר ויש לו סוללה חלשה.

מצד שני, הסימביאן של ה-E65 לא נחשב ישן, המסך שלו גדול יותר ( 2ץ2 אינץ' ) ואני מציע לך לבדוק את ההבדלים, כי אני מצאתי את ההבדל משמעותי ביותר, וזה עכשיו אפילו נראה לי מבאס להסתכל על מסך 2 אינץ' ( אני יודע שזה נשמע מינורי, אבל זה ממש לא ). ל-E65 יש בנוסף מלא כפתורי קיצור, כפתור אחד לניהול כל השיחות יוצאות/נכנסות/שלא נענו, כפתור לספר טלפונים, תפריט, הקלטה ופעולות קוליות, כתב, עוצמת ווליום ועוד 8 כפתרים להתאמה אישית ( כל השאר שאמרתי לא ניתנים לשינוי ), יש עוד כפתורים אבל פחות שימושיים.

אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת על ה-E65, אבל גם ה-6120 מכשיר מצוין!

מה עם הסוללה שלו? מתחממת ויש לו קריסות או התנתקויות מסויימות כשהוא פועל הרבה? או מתקינים הרבה דברים?

פורסם

6120 ללא ספק יותר טוב,ואל תחשוב לקנות 6288 שזה מכשיר מסריח ויש לי אותו וגם את 6120יש לי ולחבר שלי יש E65.

פורסם

אין ל65 שיחות דור 3, אתה באמת צריך אותו?? זה יחסוך לך 20 שקל לחודש.

WIFI חשוב לך תקנה 65.

פורסם

E65 מכוער ולא רואים בו משהו

פורסם

מראה = טעם אישי.

ודווקא רואים בו מצוין!!!

גם ב כמו ה-6120, ושלא כמו רוב הפלאפונים באותו התקציב, יש 16 מיליון צבעים.

פורסם

ל6120 יש 16 מיליון צבעים אבל בגלל המסך הקטן לא מרגישים את זה. יש לי בבית N73ME ו6120 . אני יכול לספר שה6120 מאוד קומפקטי (חשוב מאוד לאנשים שרוצים משהו קליל) מצלמה טובה באור יום(פחות טובה בחושך) רמקול איכותי אבל ממממש חלש אוזניות די גרועות אבל אותם אפשר להחליף בלי בעיה.

ממשק מאוד מהיר. שווה את המחיר בגדול. אם אני לא טועה ה65 עולה כמעט פי 2. זה לא מצדיק את ההפרש. הייתי הולך על 6120.

אבל אם יש לך אפשרות הייתי הולך על N73 פשוט פלאפון מדהים.

פורסם

אין ל65 שיחות דור 3, אתה באמת צריך אותו?? זה יחסוך לך 20 שקל לחודש.

WIFI חשוב לך תקנה 65.

יש לו שיחות דור שלוש אבל הוא יכול רק להשתמש במצלמה האחורית. זה גם לא חוסך לו 20 שקל, המכשיר הוא דור שלוש וצריך לשלם 20 שקל על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.