עבור לתוכן

איך אינטרנט זהב כספקית?

Featured Replies

פורסם

בעיקר מהירות הורדה מתוכנות כמו מירק ובכלל איך הם מבחינת שירות וכו'

תודה מראש לכל העוזרים :D

פורסם

מעוליפ עד לפני חודשיים הייתי מחובר אצלם באינטרנט רגיל הייתי אצלם מעל 3 וחצי שנים והכל פשוט מצוין עכשיו עברתי לפס רחב וברק הציעו לי מחיר זול בהרבה בעיסקת חבילה עם ערוצי זהב ורק בגלל זה עברתי

פורסם

אחח...אינטרנט זהב...

הייתי איתם שנתיים באינטרנט רגיל ועוד חצי שנה באינטרנט מהיר ADSL בחבילה של חצי מגה וככה :

מבחינת קצבים ופינגים מעולים . פשוט סוף הדרך .

מבחינת שירות אז זה משהו קצת שונה...בשביל לתפוס אתום בטלפון מינימום 5 דקות (לפחות אצלי זה ככה) ואפשר לחכות גם 15 דקות .

שלא נדבר על זה שמספר שירות הלקוחות שלהם הוא לטלפון רגיל (03) ולא מספר חינם , מה שאומר שאתה יכול לבזבז עשרות שקלים בחודש על שיחות אליהם במקרה שיש לך בעיה או משהו כזה.

אני עוזב אותם רק בגלל שהמחיר שלהם ל-1.5 מגה בכבלים קצת יקר משל נטוויזן וגם כי אני חושב שהשירות של נטוויזן הרבה יותר טוב.

פורסם

מהירות ההורדה של אינטרנט זהב והפינגים מעולים אבל כמו שנאמר כאן השירות שלהם הוא פשוט חרא! אפשר לחכות חצי שעה ואפילו יותר עד שמישהו יענה וזו לא שיחת חינם. חוצמזה סיפור אישי: חבר שלי מחובר לאינטרנט זהב כבר הרבה זמן והייתה תקופה שהייתה לו בעיה עם האינטרנט והוא נתקע חודשיים בלי אינטרנט (החודשיים של החופש הגדול) וכל האדיוטים האלה שם ניסו לעזור לו ולא הצליחו עד שבסוף החופש הגדול הם הצליחו לעזור לו אחרי משהו כמו 500 שקל שיחות טלפון אליהם ואיומים וקללות. בסוף כמובן הם פיצו אותו באיזה 3 שנים גלישה חינם :/ אבל זה רק מראה עד כמה שהשירות שלהם חרא! בקיצור לך על זה אם איכפת לך מקצב הורדה ופינגים באמת מעולים רק תדע שהשירות שלהם חרא.

פורסם

ועוד משהו...

חבר שלי גם מחובר לאינטרנט זהב ב-ADSL חצי מגה ויש לו בעייה עם המודם . אז הוא התקשר לאינטרנט זהב , לא יכלו לעזור לו בטלפון ואמרו לו אם הוא רוצה ביקור טכנאי - 200 שקל . >:(

לשיקולך.

פורסם

אינטרנט זהב הידרדרו.....

אני אצלם מ 98 , פעם היה להם שירות לקוחות, היום אין כלום, כל הזמן ניתוקים.......

היזדמנות ראשונה אני עובר מהם

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם...

אחרי שקראתי את מה שכתבתם לי החלטתי שאני יעבור לנטויז'ן

פורסם

נטוויז'ן היא חברה די טובה... הייתי אצלה שנתיים עד לפני יומיים שהתחברתי לברק כי אבא שלי התקמצן לשלם לנטוויז'ן... אגב גם ברק לא רעים בכלל אני מאוד מרוצה!

פורסם

ואצל 012 מישהו ביקר?

אני כרגע בבזק, הספקית הכי חרא שאפשר למצוא, כל הזמן המודם לא מסכים להסתנכרן, קפיצות פיגנים(צריך לסגור ולפתוח את המודם כדי שזה יעבור) ומחכים מינימום רבע שעה עד שמישהו עונה והוא גם לא יודע לפתור את הבעיה, לפעמים יש שם באמת אחד טוב שעונה כמו שצריך.(זה לא 1800)

לדוגמא:

פעם הייתה לי בעיה ועשיתי יומיים טלפונים עד שבחור נורמאלי ענה לי ופתר לי את הבעיה!

הם כ"כ זבל שזה לא יאמן.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי אצל 012 בהתחלה כשהתחברתי אליהם הכל היה מצויין ... אבל זה היה בהתחלה בהמשך האינטרנט עבד יום מהר יום לאט וזה היה ממש מעצבן לכן עזבתי אותם ועברתי לנטוויז'ן

פורסם

ואיך נטוויזן לפי דעתך (גם אני מתחבר אליהם תיכף) ?

פורסם

האמת היא שנטויז'ן באמת אחלה (אני מחובר לחבילת הכבלים שלהם) אבל... אינטרנט זהב? בשתי מילים... על הפנים :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים