עבור לתוכן

אוזניות? כ. קול? מגבר? טווח מחירים 1000-1500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש אוזניות חדשות שיחליפו את הSennheiser HD280 שאמנם שירתו אותי נאמנה, אך אני נאלץ להחליפן עקב שחיקה מוגברת והתפרקותן המוחלטת הקרבה ובאה.

האוזניות יחבורו כדרך קבע למחשב, כ. הקול שברשותי הוא Creative Audigy 2 Value ואני שומע מגוון רחב מאוד של סגנונות, החל מבלאק מטאל, דרך אינדי, פאנק רוק, ג'אז, אמביינט וכלה במוזיקה קלאסית. כך שאני (חושב ש)צריך אוזניות מאוזנות שמפיקות צליל מדויק, חזק ונקי בתחום תדרים רחב. כמו-כן, גם איכות הקבצים שאני שומע נעה מMP3 של 256KBPS, דרך קבצי OGG, קבצי FLAG וAPE למיניהם, וכלה באלבומים המקוריים שקניתי.

התקציב הבסיסי כאמור הוא 1000 ש"ח, אבל באפשרותי וברצוני לשלם סכום רב יותר בתנאי שהאוזניות מצדיקות זאת.

ידוע לי שכרטיס הקול שברשותי אינו מובחר במיוחד, אבל אני חוטא מדי פעם במשחקי מחשב למיניהם, כך שגם Positional Audio מוצלח לא יזיק.

אם ביכולתי לנצל את התקציב הנ"ל, שייעדתי כאמור להחלפת הHD280 שברשותי, לקנייה אחרת/נוספת מלבד האוזניות, שתשפר את חווית השמיעה שלי, אשמח לשמוע הצעות. אך בכל-מקרה עליי למצוא תחליף לאוזניות שלי, כי הן כבר על-סף התפרקות, והודבקו מחדש מספר רב מדי של פעמים.

תודה מראש :hi:

פורסם

יש לך כמה אופציות:

1. RP 21 עשו אליהן סקירה כמה משתמשמים בפורום, (תריץ חיפוש)

2. SENNHIZER למינהם כמו HD555/HD 595 מחירים נעים בין 700-1200 ש"ח!

3. להזמין מקיובייס Audio Technica A900 יוצא כולל משלוח בין 800-900 ש"ח.

4. לקנות HD280 נוספות! אם אהבת אותן עד אכשיו.. אין סיבה שלא לקנות אותן שוב!

אני אישית משתמש בAT A900, והשימוש שלי די דומה למה שאתה מציין!

אוזניות מעולות, אבל שווה לבדוק את האחרים, ולראות מה הכי מתאים לך!

יש כמובן עוד מגוון רחב של אוזניות! מומלץ לעשות סקר שוק מקיף, וגם לראות מה עוד ממליצים לך פה!

פורסם
  • מחבר

עלית עליי ;D

אני לוטש את עיניי בAudio-Technica ATH-A900 מזה כשנה, ולפי מה שקראתי עליהן עד כה ברשת הן בהחלט מהוות תמורה מצוינת עבור המחיר. כך שישנה סבירות גבוהה מאוד שאלא אם תתגלה (דרך תגובה כלשהי, יבש פה!) חלופה עדיפה בהרבה אקנה אותן.

הHD280 אמנם סיפקו תמורה טובה עבור ה100$ ששילמתי עבורן, אבל הן כלל לא עמידות כפי שהייתי מצפה שאוזניות במחיר קטלוג של 200$ יהיו, סדקים לאורך הקשת נוצרו תוך מספר חודשים, אף על-פי שאין לי ראש גדול במיוחד, כך שאוותר על קנייה נוספת שלהן.

כל השוואה בין סדרת הHD5XX של שנהייזר לA900 העדיפה את הA900, כך שהאוזניות של שנהייזר אינן אפשרות, אלא אם-כן אחליט להקציב סכום נמוך יותר (סביבות ה600 ש"ח), ובמקרה כזה יהיה עליי להחליט בין הA700, HD555 וRP 21. אבל מצב כזה יתכן רק אם "לא שווה" לי לרכוש את הA900 עם כרטיס הקול הנוכחי שברשותי (נגן נייד יש לי את הiAudio F2, אבל כבר מחוברות אליו PX100 כך שלא צריך להשקיע בכיוון הזה).

התייחסויות נוספות כלשהן רבותיי הנחבאים בין הצללים, או שמה עליי פשוט להזמין את הA900 וליהנות? ::)

פורסם

כנס לדיונים של המפגשים, יש שם לא מעט מידע על אוזניות רבות.

ד"א, RP21 לדעתי אחלה אוזניות. אני אישית חושב אפילו שמבחינת סאונד נטו הן טובות יותר מאשר ה-A900, והיה לי את שתיהן.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים