פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים יש לי אחד כזה מיותר ,עכשיו חשבתי להתאים אותו למערכת שאני הולך לקנות ,לוח אם בעל סוקט 775 ,מעבד E2160 .אין בלוחות הללו את התושבת שיש בלוחות ה 478,אז חשבתי להוריד תושבת כזו מהלוח הישן ולהתאימה ללוח החדש !!! מה אתם אומרים ?זה אפשרי בכלל להתאימה ?
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים לא. אני לא מכיר לעומק את ה 478 וה 775 אבל מידע כללי אי אפשר להתאים תושבת 478 ללוח של 775. אם כבר, עדיף לך לנסות להתאים את הזלמן לתושבת 775.
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים התושבת מורכבת מ4 חורים..אתה מוזמן לנסות לקמבן מה שנראה לך..קירור ללוח..או תושבת ללוח...
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מחבר כן אני יודע שיש שם 4 חורים ,אז חשבתי אולי להוריד את התושבת מהלוח האסוס הדי ישן שלי ולהרכיב אותו שם עם זה יהיה אפשרי בכלל ,אני מאמין שזה אמור לצאת די טוב ,למה אין דרך אחרת לחבר אותו לשם .
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מחבר קיצר עכשיו בדקתי בתמונות של לוחות אם עם הציפסט החדש P35 \P31 ,בלוחות ששקלתי לקנות אז ה קפסיטורס נמצאים בדיוק איפה שתיככנתי לשים את התושבת של ה 478 ,איזה באסה .....אין מצב שאני יוכל לחבר אותו ללוח בלי התושבת הזו ....יש דרך אבל זה כבר מודינג שהוא מעל אומעבר למה שרציתי לעשות . אולי אני יתקע אותו על הכרטיס מסך איכשהו נירא ...למרות שהוא כבד מאוד ,עם למישהו יש עוד רעיון אני ישמח לשמוע
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים את התושבת עצמה לא תוכל להתאים ללוח, אבל אולי תוכל לאלתר תושבת משלך.אני הכנתי תושבת ל775 מגריל של מאוורר, אחרי שאני אסיים את זה 100% (עובד לאט...) אני אעלה תמונות.
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר מגריל ?כאילו היה לך גריל עגול כזה ?ופשוט קיפלתה אותו איפה שצריך או מה? תתן יותר פירוט ואם אפשר אז תמונות
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים גריל למאוורר 80 מתאים במידות בדיוק לסוקט 775.לקחתי גריל פשוט וחתכתי אותו להתאמה לקירור.יחובר ללוח עם ברגים, ופלטת פלסטיק מאחורה.תמונות אני אעלה כשאסיים.
פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים אגב, אני לא יודע אם יש לך מושג אבל המספרים של הsocket זה לא סתם שם... זה מספר הרגליים שיש לצ'יפ (ולsocket). אם אתה רוצה להלחים socket 775 ז"א שאתה צריך להלחים 775 רגליים שלא לדבר על להלחים החוצה 775 רגליים. (במפעל שמייצר לוחות אם הם פשוט מניחים את זה בחורים שעל לוח האם ומעבירים את הכל בגל הלחמה או משהו דומה, להם זה לוקח שניה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.