פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים אז ככה.. אני עכשיו במחשב של אחותי.. קיצר המחשב שלי חצי שנה לא עבד כי לא היה לי כרטיס מסך.. קיצר קניתי עכשיו כרטיס והכל..המחשב עבד כרגיל.. עכשיו.. הכנסתי את הדיסק של windows על מנת לפרמט במקום delete עשיתי install על כונן C שכבר קיים בו windows עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה http://img108.imagevenue.com/img.php?image=74066_DSC00029_123_955lo.JPGניסיתי ללחוץ r אבל לא עובד.. ניסיתי גם F8 וגם delete אולי לשנות משהו בביוס אבל כלום לא עובד..פשוט עושה ריסט עוד פעם ועוד פעם.. מה לעשות? ???
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים אתה יכול לנסות להתקין שוב.אם יש במחשב יותר מכונן אחד פיזי, תוודא בביוס שהמחשב מנסה לעלות מהכונן הנכון.
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים אממ בדרך כלל זה קורה לאחר נפילת חשמל. אם אתה לא מומחה מחשבים - תפרמט. יש שיטה להציל את המחשב ושהוא ימשיך בתפקוד (חלקי או מלא, לא ידוע) לאחר התיקון, אבל שוב, זה רק אם אתה בעל השכלה די ענפה בנושא..
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים מחבר בוא נגיד ככה ידע יש ברוך השם.. אבל תבין.. אין אפשרות לפרמט.. הדיסק בפנים .. אבל כלום.. פשוט לא מגיב לכל מה שאני עושה (גם אם זה לפרמט) אולי תנסה בכל זאת?
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים פירמוט של HDD - מדריך או משהו? יש מצב?תיקון דרך הboot ? ממש לא =\ ממש לא ניסית או ממש אתה לא רוצה לנסות?בכל מקרה....תראה יש פה מדריך תסתכל בסוף לא הRECOVERY CONSOL...אחריוhttp://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מחבר אתם לא מבינים? אני לא יכול להכנס לדיסק של הwindows !! אם הייתי יכול כבר מזמן אני מתקן את זה ! פשוט שהמחשב נדלק מופיעה לי השגיאה הזאת וזהו!! אי אפשר ללחוץ על שום דבר!
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים לדעתי הדיסק של ההתקנה היה פגום או הכונן דיסקים... אבל זה רק הרגשה (אין מה לעשות, היום לא עושים אותם כמו פעם). יש גם אפשרות קלושה שזה הקשיח. מבחינת התוכנה, יש איזה שורת קוד שאפשר לנסות, אין זמן כרגע לבדוק בגוגל... סורי תקח את הקשיח ותפרמט אותו אצל חבר (תחבר אותו ותפעיל, בתוך חלונות כפתור ימני על הכונן הרלוונטי ותבחבר בפירמוט מלא). בהצלחה
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מחבר ניסיתי 3 דיסקים.. וכולם עובדים.. ניסיתי אותם .. אז הדיסק זה לא.. ואיך בדיוק אני אמור לפרמט אותו אצל חבר? אם אני מחבר אותו אז מן הסתם יופיע גם לו אותה שגיאה?אני לא יכול פשוט להביא את הדיסק קשיח למעבדה ולהגיד להם תפרמטו לי אותו ?
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים אולי הביוס שלך מנסה לעשות בוט מכונן C במקום מה-CD?תבדוק מה הסדר של הבוט בביוס.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים כשתחבר את הקשיח אצל חבר אז תשנה את ה-jumper למצב slave שלא יקרה מצב שהמחשב ינסה להפעיל את עצמו דרך הקשיח שלך, זה הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.