עבור לתוכן

בעיה חמורה מאוד מאוד , המחשב לא נדלק - פרטים בפנים (בבקשה זה דחוף מאוד)

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. אני עכשיו במחשב של אחותי.. קיצר המחשב שלי חצי שנה לא עבד כי לא היה לי כרטיס מסך.. קיצר קניתי עכשיו כרטיס והכל..

המחשב עבד כרגיל..

עכשיו.. הכנסתי את הדיסק של windows על מנת לפרמט במקום delete עשיתי install על כונן C שכבר קיים בו windows

עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה

http://img108.imagevenue.com/img.php?image=74066_DSC00029_123_955lo.JPG

ניסיתי ללחוץ r אבל לא עובד.. ניסיתי גם F8 וגם delete אולי לשנות משהו בביוס אבל כלום לא עובד..

פשוט עושה ריסט עוד פעם ועוד פעם..

מה לעשות?

???

פורסם

הדרך היחידה זה פירמוט מלא של כל הHDD הקיימים !

פורסם

אתה יכול לנסות להתקין שוב.

אם יש במחשב יותר מכונן אחד פיזי, תוודא בביוס שהמחשב מנסה לעלות מהכונן הנכון.

פורסם

אממ בדרך כלל זה קורה לאחר נפילת חשמל. אם אתה לא מומחה מחשבים - תפרמט. יש שיטה להציל את המחשב ושהוא ימשיך בתפקוד (חלקי או מלא, לא ידוע) לאחר התיקון, אבל שוב, זה רק אם אתה בעל השכלה די ענפה בנושא..:)

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד ככה ידע יש ברוך השם.. אבל תבין.. אין אפשרות לפרמט.. הדיסק בפנים .. אבל כלום.. פשוט לא מגיב לכל מה שאני עושה (גם אם זה לפרמט)

אולי תנסה בכל זאת?

פורסם

ניסת לעשות תיקון דרך הBOOT של ווינדוס?

פורסם
  • מחבר

פירמוט של HDD - מדריך או משהו? יש מצב?

תיקון דרך הboot ? ממש לא =\

פורסם

פירמוט של HDD - מדריך או משהו? יש מצב?

תיקון דרך הboot ? ממש לא =\

ממש לא ניסית או ממש אתה לא רוצה לנסות?

בכל מקרה....

תראה יש פה מדריך תסתכל בסוף לא הRECOVERY CONSOL...אחריו

http://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm

פורסם
  • מחבר

אתם לא מבינים? אני לא יכול להכנס לדיסק של הwindows !! אם הייתי יכול כבר מזמן אני מתקן את זה ! פשוט שהמחשב נדלק מופיעה לי השגיאה הזאת וזהו!! אי אפשר ללחוץ על שום דבר!

פורסם

לדעתי הדיסק של ההתקנה היה פגום או הכונן דיסקים... אבל זה רק הרגשה (אין מה לעשות, היום לא עושים אותם כמו פעם).

יש גם אפשרות קלושה שזה הקשיח.

מבחינת התוכנה, יש איזה שורת קוד שאפשר לנסות, אין זמן כרגע לבדוק בגוגל... סורי :(

תקח את הקשיח ותפרמט אותו אצל חבר (תחבר אותו ותפעיל, בתוך חלונות כפתור ימני על הכונן הרלוונטי ותבחבר בפירמוט מלא).

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי 3 דיסקים.. וכולם עובדים.. ניסיתי אותם .. אז הדיסק זה לא..

ואיך בדיוק אני אמור לפרמט אותו אצל חבר? אם אני מחבר אותו אז מן הסתם יופיע גם לו אותה שגיאה?

אני לא יכול פשוט להביא את הדיסק קשיח למעבדה ולהגיד להם תפרמטו לי אותו ?

פורסם

אולי הביוס שלך מנסה לעשות בוט מכונן C במקום מה-CD?

תבדוק מה הסדר של הבוט בביוס.

פורסם

כשתחבר את הקשיח אצל חבר אז תשנה את ה-jumper למצב slave שלא יקרה מצב שהמחשב ינסה להפעיל את עצמו דרך הקשיח שלך, זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים