עבור לתוכן

יש לי רמקולים אבל המערכת עצמה נהרסה וזרקנו אותה. אפשר להשיג רסיבר בזול?

Featured Replies

פורסם

האם רסיבר זול יעשה את העבודה? אני לא מחפש איכות מצויינת פשוט לא נוח לשמוע עם הרמקולים שצמודים למסך. האם רסיבר יענה לדרישותיי? אני לא צריך רדיו, טייפ וCD. פשוט צריך משהו שיעבוד עם הרמקולים.

מה אתם אומרים?

פורסם

חבל שלא אמרת איזה רמקולים

אבל ברמת העיקרון חפש ביד שניה ( יד2 והומלס ) יש שם מלא בטווח תמצא משהו במסגרת התקציב שלך

יש כמובן את הלוחות היעודיים של חובבי מוסיקה אבל שם המחירים הם בהתאם

לסיכום יד2 וכו'

וכן אין שום סיבה ( מפורטת ) שלא תוכל להשתמש ברמקולים של מערכת ישנה ( אולי להתאים חיבורים ולקבוע הספק של הכניסה - עוצמת המגבר ביחס לרמקולים )

פורסם
  • מחבר

מדובר ברמקול אחד מתוצרת LEXUS LS-150 150W רק רמקול אחד. השני נהרס. אבל יש גם רמקול סנטר שעובד. שמע, אני לא צריך משהו מיוחד וזה מספיק לי. ממתי שיש את הבעיה אני שומע עם הרמקולים של המסך וזה קצת מעצבן כי הייתי רוצה יותר חזק. אני מוכן להוציא אבל לא יותר מדי. בייחוד כשמוכרים היום 7 רמקולים כולל DVD בפחות מ-500 שקל.

אני רואה שרוב המציאות הם לא זולים. מה אתה אומר, כדאי באמת לקנות משהו חדש וזהו?

פורסם

ראשית אתה לא מוציא אתה משקיע

שנית הצעד שלך הראשון הוא לקבוע כמה אתה רוצה לשמוע חזק

הדרך לעשות זאת היא לקבוע תקציב

לאחר מכן אתה מחשב את הצרכים שלך לעומת התקציב שיש ברשותך - כך קובעים מסגרת תקציב

ורק אחר כך אתה חושב מה לקנות

פורסם

במקרה שלך אם יש לך רק רמקול אחד והשני הרוס, אז הרבה זה לא יעזור לך. אתה צריך לרכוש מגבר אפילו משומש שיספק את צרכיך ויכול להיות יד שניה, תלוי בתקציב שלך. בנוסף אתה צריך זוג רמקולים קדמיים/ראשיים. אם תרכוש סט מלא 5.1 למשל ב פחות מ 500 ש"ח הוא ישמע בהתאם ותוכל לזרוק אותו לאחר כמה חודשים. ברכישת ציוד אודיו השמיים הם הגבול ובמקרה שלך הכיס שלך הוא הגבול שלך. תחשוב טוב אם אתה רוצה לרכוש זבל או שאתה רוצה להתחיל לבנות לאט לאט מערכת איכותית שתוכל להנות ממנה כמו שצריך.

יש מישהו ב TRADEZONE שמוכר סט של מגבר + רמקולים, את הרמקולים הייתי לוקח אך מהמגבר הייתי מתרחק כמו מאש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים