פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים [חילול הקודש] כי זה ישן ומשעמם [חילול הקודש/] אהא כי זה הרוק אולי הכי טוב הheavy metal הקלאסי המוזיקה הכי כיפית לשמיעה לדעתי אתה תמיד תימצא את עצמך שר או מזמזם כשאתה שומע אותו [כמו AC/DC למשל או IRON ובכלל זפלין ודיפ חח איזה גרוב מטורף ומושלם יש להם ]
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים ישן ומשעמם? לא נראה לי.כמו שאייל אמר, אין על הקצב והגרוב של הלהקות האלו, כבר לא שומעים את זה היום.
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מחבר הנשמות של פעם יהיו איתנו בשירי הMETAL, תודה לכל העוזרים עכשיו יהיה לי על מה לחרוש פה ושם לפני הטקס הקדוש שנערך כל לילה ולילה בשכונתנו הקטנה והמצומצמת
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מטאל כבד ...windir devildriver norther depresyedge of sanityeternal graylamb of god הדיסק האחרון מאוד מומלץ ..Monstrositynightrage skyfiresix reasons to killsoilworksworn enemy אם תרצה עוד שלח הודעה פרטית ..
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים הבן אדם אמר מטאל, הרבה ממה שרשמתם פה זה לא מטאלDREAM THEATER לדעתי הם הכי גאונים שיש, אבל זה לא מטאל.. זה פרוגרסיב, הרבה אנשים לא יודעים להתחבר לזאנר הזה וחבלועוד משהו שאף לא רשם, או שאולי פיספסתי, RHAPSODY הם משוגעים!!!האלבום של 2002 מגניב ממש, גם דיי כבר (יחסית לשאר)תנסה את LIQUID TENSION EXPERIMENT את הראשון והשני (למי שמכיר, יצא לא מזמן עוד דיסק של הקלטות שהוקלטו בזמן שאישתו של פטרוצ'י היתה חולה או משהו כזה, אז החברה המשיכו לעשות דברים מדהימים גם בלי גיטרה, לדעתי פטרוצ'י קצת חסר שם, אבל עדיין מגניב)אה ויש גם את AYREON זה לא מטאל כל כך, יש קטעים אבל. מישהו מכיר אותם?
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים dream theater זה פרוגרסיב מטאל חבוב, פרוגרסיב רוק זה שונה.לעומת זאת המוסיקה שלהם מאוד מגוונת ולא תמיד נשארת בצד של המטאל, אז הוא פשוט צריך ליפול על השירים הנכונים
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים צודק.. אבל יש הבדל די משמעותי בין פרוג מטאל למטאל אחראבל בקיצור דרים הם להקה מעולה
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים לכל החיים?!רוב הדברים פה נשמעים כמו מטחנת בשר- שטוחנת את האוזן שלך... גרולינג לא קשור ונגנים שמנסרים את הגיטארות עם דיסטורשן שבולע את כל הצלילים, ודופקים שניצלים על התופים...... מה שקורה כשמתעסקים בעיקר בגלאם ובאימג' של הלהקה ולא במוסיקה...לא ראיתי שציינו את TOOL, rainbow, בלאק סאבאת' הוזכר פה כהערת אגב.... בושה!
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים אני?! טוב יכול להיות... מוסיקה זה בערך הדבר הכי משמעותי בחיים שלי כרגע (יותר מידי נסיעות בשבוע האחרון... הרבה יותר מידי...סביבות ה8~10 שעות ביום יותר מידי... )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.