עבור לתוכן

מחפש תוכנה פשוטה לשימוש שתגרום לכך שלא יהיה אפשר להשתמש במחשב בלי סיסמה

Featured Replies

פורסם

אני מחפש את זה למחשב עם Windows XP.

חשוב שהשימוש יהיה פשוט ככל האפשר (ההתקנה לא חייבת להיות פשוטה)

פורסם

תגדיר "להשתמש במחשב" ?

איפה אתה רוצה שהסיסמא תופיע ומה היא תחסום?

פורסם
  • מחבר

שתחסום את השימוש במחשב.

שעד שלא תכניס את הסיסמה לא תוכל להגיע ל- Desktop.

משהו בסגנון הסיסמה של השומר מסך, רק שתופיע עוד מה- Boot ולא תאפשר להכנס ללוגינים אחרים\חדשים אם אין את הסיסמה.

פורסם

תתפלא אבל המחשב שלי עושה בדיוק את מה שאתה מבקש, בלי שום תוכנה.

פשוט תגדיר ב"חשבונות משתמשים" שבשביל להכנס לWINDOWS יהיה צורך להקיש סיסמא, וכשיוצאים מהשומר מסך גם צריך להקיש סיסמא, וכמובן תעשה שהשומר מסך יופיע אחרי זמן קצר במיוחד, ככה שכל פעם שתעזוב את המחשב יצטרכו סיסמא בשביל להכנס אליו. עובד מושלם בלי שום תוכנה שתסרבל את העניינים.

פורסם

winkey+R -> control userpasswords2

תסמן את ה-V העליון בשביל שתדרש סיסמת כניסה למחשב.

רק תוודא שאין לך יוזרים בלי סיסמא ושיוכלו להכנס אליהם חופשי.

אגב, כשאתה כבר בתוך היוזר ורוצה לנעול לרגע את המחשב בלי לחכות לשומר מסך, תלחץ winkey+L

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! האמת שבאמת לא ניסיתי את זה ב- XP, ויש לי ניסיון רע עם ה- Windows-ים הקודמים שזה לא עבד כל כך טוב.

אז אם אתם אומרים שזה עובד טוב אז אני אנסה.

תודה!

פורסם

אצלי יש Syskey שלא נותן לווינדווס לעלות אלא רק לאחר שמקישים סיסמא. הוא לא מגיע בכלל לדסקטופ. רק שבמקרה שלי אני רוצה להיפטר מזה ולא יודע איך :-\. שרק יהיו צרות כאלה :)

בשורת RUN הקלד:

Syskey

OK

ותמשיך לפי ההוראות

פורסם

תעשה שהשומר מסך יופיע אחרי זמן קצר במיוחד, ככה שכל פעם שתעזוב את המחשב יצטרכו סיסמא בשביל להכנס אליו.

הדרך הנכונה היא לשים קיצור דרך אל הקובץ (של השומר מסך) על שולחן העבודה. כל פעם שאתה קם מהשולחן אתה מריץ אותו.

ככה אין סיכוי שמישהו יגיע אל המחשב בדקה עד להפעלת השומר מסך.

פורסם

רעיון טוב. הייתי מציע אותו בעצמי אם רק הייתי מודע לאפשרות כזאת.

תודה רבה! האמת שבאמת לא ניסיתי את זה ב- XP, ויש לי ניסיון רע עם ה- Windows-ים הקודמים שזה לא עבד כל כך טוב.

אז אם אתם אומרים שזה עובד טוב אז אני אנסה.

אצלי זה עובד מצוין כבר 5 שנים, אין סיבה שלך זה לא יעבוד[עם אותה סיסמא כל התקופה אגב, אני כבר יכול להקליד אותה כשהאונה השמאלית שלי קשורה מאחורי הגב].

פורסם

הדרך הנכונה היא לשים קיצור דרך אל הקובץ (של השומר מסך) על שולחן העבודה. כל פעם שאתה קם מהשולחן אתה מריץ אותו.

ככה אין סיכוי שמישהו יגיע אל המחשב בדקה עד להפעלת השומר מסך.

אני עדיין לא מבין מה רע ב winkey+L

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים