עבור לתוכן

שאלה בקשר לקנייה של iaudio A3 בארה"ב.

Featured Replies

פורסם

בחיפושי אחרי נגן נייד שיוכל בעיקר להראות לי סרטים באיכות טובה, ומסך איכותי - הגעתי למסקנה שאני כנראה יקנה את הIaudio A3 60GB (אני עדיין פתוח להצעות אם יש לכם נגן אחר להציע לי (כבר החלטתי לא ללכת על ארקוס, אני לא מעוניין להתסבך עם כל מיני תוספים בשבילו..))

עכשיו לפי מה שהבנתי בארה"ב הוא יעלה לי בערך 400$, אבל עדיין יש לי שתי שאלות שקצת מטרידות אותי -

1. נגיד ונהרס לי המכשיר בארץ, אני פשוט הולך לחנות של אותה חברה שקניתי בחו"ל והם יתקנו לי? (כל עוד יש אחריות כמובן..)

2. נגיד ויהיה לי סרט על המחשב , בלי כתוביות מובנות, ואני פשוט יכניס אותו לנגן שלי, ובייחד איתו אני יכניס כתוביות בדיוק באותו שם , אני יוכל לראות עם כתוביות על הנגן? (כמו שנגיד צורבים לDVD סרטים ורואים אותם עם כתוביות למרות שהם לא עם כתוביות מובנות.. )

תודה מראש [=

פורסם

קודם כל אחלה בחירה בשביל נגן PVP.

בקשר לשאלות שלך האחריות היא מאוד חשובה אבל אם בכל מקרה אתה קונה מחוץ לארץ כדאי שזה יהיה מחברה גדולה ויבואנית רשמית של COWON בארה"ב (יש אתר בשם JETMALL.NET שזה אתר רק למוצרים של COWON והוא בהחלט זול מהארץ-זהו אתר של COWON ) אם אתה לא קונה דרך האתר ההוא אז חשוב שזה יהיה מחנות או אתר שלא ייעלם כל כך מהר-וכמובן אם זה מאתר אז אתר של חנות ולא אתר שמוביל אותך לחנויות אחרות (כמו זאפ למשל).

רק תחשוב שאם משהו נהרס יעלה לך הרבה השליחה של המוצר והקבלה שלו בחזרה(זה ככה עם כל דבר).

בקשר לכתוביות הנגן מנגן אוטומטי כתוביות בפורמטים מסוימים ופופולארים כמו SUB SRT ונראה לי גם SMI או משהו כזה אבל אף פעם לא נתקלתי בו.תבדוק איך בדיוק הנגן קולט את הכתובית-אם יש צורך לשנות את השם של הכתובית לשם הקובץ וידאו או פשוט שהוא יהיה באותה תיקייה.לעוד פרטים על הנגן ושאלות על הנגן אתה יכול להיכנס לאתר IAUDIOPHILE.NET

פורסם
  • מחבר

קודם כל אחלה בחירה בשביל נגן PVP.

בקשר לשאלות שלך האחריות היא מאוד חשובה אבל אם בכל מקרה אתה קונה מחוץ לארץ כדאי שזה יהיה מחברה גדולה ויבואנית רשמית של COWON בארה"ב (יש אתר בשם JETMALL.NET שזה אתר רק למוצרים של COWON והוא בהחלט זול מהארץ-זהו אתר של COWON ) אם אתה לא קונה דרך האתר ההוא אז חשוב שזה יהיה מחנות או אתר שלא ייעלם כל כך מהר-וכמובן אם זה מאתר אז אתר של חנות ולא אתר שמוביל אותך לחנויות אחרות (כמו זאפ למשל).

רק תחשוב שאם משהו נהרס יעלה לך הרבה השליחה של המוצר והקבלה שלו בחזרה(זה ככה עם כל דבר).

בקשר לכתוביות הנגן מנגן אוטומטי כתוביות בפורמטים מסוימים ופופולארים כמו SUB SRT ונראה לי גם SMI או משהו כזה אבל אף פעם לא נתקלתי בו.תבדוק איך בדיוק הנגן קולט את הכתובית-אם יש צורך לשנות את השם של הכתובית לשם הקובץ וידאו או פשוט שהוא יהיה באותה תיקייה.לעוד פרטים על הנגן ושאלות על הנגן אתה יכול להיכנס לאתר IAUDIOPHILE.NET

אוקי קודם כל תודה רבה על התשובה ;)

עכשיו אני קונה את המוצר בחנות עצמה ברה"ב, לא בזמנה מהאינטרנט.. אני בטוח יקנה מחברה מפורסמת כלשהי שאני ידע שהיא לא תיסגר יום אחרי, אבל השאלה שלי אם נגיד יהרס לי הנגן בארץ, אני יוכל ללכת לחנות של אותה חברה בארץ, או שאני יהיה חייב לשלוח אליהם?

פורסם

זה הכל תלוי במדיניות של הרשת (אם זאת רשת).אתה יכול להתקשר לסניף שיש בארץ של הרשת ולשאול אותם לגבי זה.

פורסם

בשביל מה לקנות בחו"ל כשבארץ הוא עולה 1741 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

בשביל מה לקנות בחו"ל כשבארץ הוא עולה 1741 ש"ח.

כן בדיוק עכשיו בדקתי בזאפ ויש מחירי מבצע בטח בגלל הסוף שנה או משהו כזה.

נראה לי שאני יקנה מבאג, שאר החנויות שמצאתי בZAP לא נשמעות מוכרות מדי ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים