פורסם 2003 באפריל 322 שנים ממ יש לי מחשב AMD Dorun 1100 עם לוח אם של ג'יגה בייט 7zxe עם 128 מגה זיכרון וג'יפורס2 MX200 והארד דיסק 6 ג'יגה חלש ממ אני רוצה לקנות מודם 56K לא בשביל גלישה באינטרנט פשוט בניתי משהו VB שאמור להיות ספר טלפונים ושאני לוחץ פשוט הוא יחייג ואני כבר ירים את השפורפרת של הטלפון הרגיל ( ככה חיוג מהיר כזה דרך המחשב נוח ופשוט ) אז אני רוצה לקנות מודם ... שיתאים למחשב שלי ולאכס פי!! שיעבוד בטוח על אכס פי.. לקחתי מחבר שלי מודם של זולטריקס וזה לא הצליח לפעול אצלי עשה מלא בעיות.. עדייף שלמודם תהיה תמיכה בשליחת פקסים.. אבל אני חושב שלכולם יש... ואני צריך בכלל v92? כאלו אם זה לא לגלישה ומזה ה v92? אני רוצה אבל משהו עד 100-120 שקל אבל אם אפשר טיפה איכות איזה US ROBTICS או 3COM או מה שטוב לא משהו של הבזול שילך מאיזה סופת ברקים תודה רבה רבה רבה מראש ! תומר
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר לא כל מודם חומרה שהוא יעבוד על פאקינג אכס פי!נו למישהו יש רעיון?ממשאלה חשובהמה ההבדל בין v90 ל v92?
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים למה כלכך חשוב לך מודם חומרה?אם היה לך פנטיום 1 או מקסימום איזה פנטיום 2 350... אבל יש לך מחשב די חזק...
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים יש לי בשבילך מודם חומרה ISA אומנם ( תבדוק אם יש לך SLOT ISA )אם כן אני מוכן לתת לך אותו בחינםלגבי V90 ו V92 זה סתם שטויות אפילו אין תמיכה בארץ ל 92 ל 92 יש כבכול כמה יתרונות אחד מהם זה שתוכל לענות לשיחה ממתינה ולא להתנתק נדמה לי גם יכולת שליחה של 56 תיאורטית בדיוק כמו ההורדה
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים כל מודם שמבוסס על ציפ ESS יתאים לXP, תבדוק על האריזה, אפילו בבאג סטור שהם יקרים לאללה מוכרים אחד ב70 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.