פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים יש לי לוח אם MSI עם DDR2 שתומך עד תדר 667MHZ ועד 2GB בכללי.הזיכרון הישן שלי היה 512MB DDR2 533MHZהזיכרון החדש שקניתי הוא GEIL DDR2 1GBX2 800MHZ עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המחשב ששני הזכרונות בפנים (2GB) או אפילו רק אם אני שם אחד מהם..המחשב עובד רק שאני שם בסלוט הראשון (השמאלי ליד המעבד) את הזכרון הישן, ובסלוט השני את הזכרון החדש (1GB) - ככה שיש לי 1.5GB ..אז עכשיו למה שניי הזכרונות לא פועלים לי ביחד? ולמה אף אחד מהם לא פועל לחוד?
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים תסתכל על הזכרונות ותראה אם כתוב אישפהו עליהם שהם דורשים מתח גבוה מ1.8V כדי לפעול.
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים אתה יכול לנסות לעבוד על המחשב שלך.להדיר מתח 2.1 עם הכרטיס הישן ואז לכבות את המחשב ולהכניס את החדשים ולקוות לטוב.הלוח אם שלך לא מעלה את המתח ולכן הזכרונות לא מצליחים לפעול.
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים מחבר מזאת אומרת לא הבנתי?והלוח אם מצליח לעלות גיגה אחד מהזיכרון החדש , איך זה יכול להיות?
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים http://he.wikipedia.org/wiki/BIOSזה התפריט שעולה כאשר אתה לוחץ DEL (ברוב הלוחות אם בחלק זה F2) בקיצור אם אתה לא יודע מה זה אל תיכנס לזה
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים מחבר אבל אני לא רואה שום צג במסך שאני שם 2 הזכרונות החדשים או אחד מהם לבד.. המסך לא נידלק בכלל =/
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים מזאת אומרת לא הבנתי?והלוח אם מצליח לעלות גיגה אחד מהזיכרון החדש , איך זה יכול להיות?הלוח אם מגדיר את הזכרונות לפי המהירות האיטית של הזכרון הישן ואין להם בעיה לעבוד במהירות הזאת במתח הנמוך.יתכן שהזרונות לא יציבים בכלל ואם תריץ memtest אתה תקבל שגיאות.אתה נכנס לביוס על ידי לחיצה על F2 או DEL או INS תלוי במחשב
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים כןתכנס לביוס וקודם תראה באיזה מהירות הזכרונות רצים. ואז תשנה את זה מAUTO לידני כשאתה קובע את אותה המהירות שעלתה בAUTO.ככה שכשתכניס את הזכרונות החדשים הם יכלו עם ההגדרות הידניות.מקווה שזה יעבוד לך.
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים בשלב ראשון כן, תבדוק ותדווח פה.אם המחשב לא עולה גם עם הזכרון הישן, לעשות איפוס ביוס ע"י הוצאת הסוללה מהלוח אם ל5 דקות ואז להחזיר.
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים מחבר מזאת אומרת לא יעלה? ואם זה לא יעלה מה אני אמור לעשות בדיוק? להוציא את הבטריות האלה + ו - של 3V מהלוח אם?עריכה: ניסיתי עכשיו רק להחליף את ה AUTO ב MANUAL וזה עדיין לא עובד..אחריי ששיניתי לMANUAL, הופיעו לי כמה שורות אם מספרים כאלה כמו תדרים, אבל לא נגעתי שם בכלום, רק שיניתי ל MANUAL..צריך לעשות שם משהו?
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים מחבר תגובות בבקשה, אני צריך לדעת אם כדאי ללכת לטכנאי עכשיו.. סליחה על הדאבל אבל זה ממש חשוב =/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.