עבור לתוכן

מה עדיף- דרייבר מקורי שמצורף לחומרה או דרייבר עדכני שמורידים מאתר היצרן?

Featured Replies

פורסם

מחזק לגמרי ..

אני לעולם לא מתקין את הדרייברים שמגיעים עם החומרה.

ורק אם יש לך בעיות עם הדרייברים החדשים, תנסה לעבוד עם גרסה קודמת.

פורסם

הצהרות מעניינות אבל כשאתה מקבל/מתקין לוח אם חדש, תמיד משתמשים קודם כל בדיסק שמגיע איתו.

אחר כך תעדכן מה בראש שלך

פורסם

תמיד כדאי להשתמש בדרייבר החדש ביותר של היצרן, לא של הOEM.

(לכרטיס מסך של SAPPHIRE להוריד מהאתר של ATI, ללוח עם צ'יפסט של NVIDIA מהאתר של NVIDIA וכו')

אין שום סיבה להתקין דרייברים ישנים ואז לעדכן אותם.

פורסם
  • מחבר

!Amnesia

מה שאתה אומר (וגם מקבל חיזוק מאחרים) בעצם לא מתיישב עם הגישה של PainKiller* שמציע "קודם כל לעדכן מהדיסק שמגיע עם המערכת, מהסיבה שצריך להתקין מספר דרייברים ולא תמיד יודעים בדיוק מה צריך"

בכל אופן, מי שאמורים "לשבור עם זה את הראש" אלו הטכנאים של החנות. היתרון בכך הוא שהם מבצעים הרצה ובדיקות במעבדות שלהם, ויכולים לראות אם הכול מתפקד כמו שצריך.

החיסרון הוא שבמחשב לא יהיו עדיין מקודדים (הם לא מוכנים להתקין את זה), כך שלמעשה הבדיקה שלהם לא תוכל להראות כיצד המערכת מתמודדת עם תכני HD

ואז במידה, ותהיה בעיה וישאלו אותי בפורום אם עדכנתי דרייברים, אני צריך לדעת איך לבדוק מהי הגרסה שמותקנת אצלי.

על כך עדיין לא קיבלתי תשובה :)

אגב PainKiller האם הגישה שלך נכונה רק לגבי לוח אם, או גם לגבי כרטיס מסך?

פורסם

הגישה שלו פשוט לא נכונה. :-\

פורסם

הצהרות מעניינות אבל כשאתה מקבל/מתקין לוח אם חדש, תמיד משתמשים קודם כל בדיסק שמגיע איתו.

אחר כך תעדכן מה בראש שלך

ומה זה ההגיון בזה ומה זה נותן לך? ???

!Amnesia

מה שאתה אומר (וגם מקבל חיזוק מאחרים) בעצם לא מתיישב עם הגישה של PainKiller* שמציע "קודם כל לעדכן מהדיסק שמגיע עם המערכת, מהסיבה שצריך להתקין מספר דרייברים ולא תמיד יודעים בדיוק מה צריך"

בכל אופן, מי שאמורים "לשבור עם זה את הראש" אלו הטכנאים של החנות. היתרון בכך הוא שהם מבצעים הרצה ובדיקות במעבדות שלהם, ויכולים לראות אם הכול מתפקד כמו שצריך.

החיסרון הוא שבמחשב לא יהיו עדיין מקודדים (הם לא מוכנים להתקין את זה), כך שלמעשה הבדיקה שלהם לא תוכל להראות כיצד המערכת מתמודדת עם תכני HD

ואז במידה, ותהיה בעיה וישאלו אותי בפורום אם עדכנתי דרייברים, אני צריך לדעת איך לבדוק מהי הגרסה שמותקנת אצלי.

על כך עדיין לא קיבלתי תשובה :)

אגב PainKiller האם הגישה שלך נכונה רק לגבי לוח אם, או גם לגבי כרטיס מסך?

מה שאני אומר לא מתיישב עם מה ש-Painkiller אומר, מהסיבה הפשוטה שהוא טועה.

הוא לא העלה שום סיבה הגיונית, וזה כי פשוט אין לו.

ממני קיבלת את הסיבות מדוע כן להשתמש בדרייברים חדשים.

Suit yourself.

וזה לא כזה מסובך לבדוק מה הדרייברים שמתאימים לך, כנס לאתר של לוח ה-M שלך ותראה בדיוק מה הדרייברים שאתה צריך לפי הדגם המבוקש.

ואז תעשה כמו ש-SG אמרה, תלך לאתר של היצרנים ותוריד משם.

פורסם
  • מחבר

שוב, כפי שציינתי קודם, שוחחתי עם החנות שבה רכשתי את המערכת, והם הבטיחו לי שיתקינו את הדרייברים העדכניים ביותר. אני כמובן לא יכול להגיד להם אם להתקין קודם את המקוריים ועליהם "להלביש" את העדכניים, או ללכת בדרך שרובכם מציעים, ולהתקין ישר את העדכניים ביותר (אני מניח שהם עשו כמה התקנות כאלה בחיים שלהם, אז צריך לתת להם את הקרדיט.. :))

מה שכן, יתכן שאחר כך תצוץ בעיה כלשהי (מקווה שלא) ואז אתם או החבר'ה מהפורומים של קולנוע ביתי, תשאלו אותי איזה דרייבר מותקן אצלי.

לכן, חשוב לי לדעת איך בעצם אני יכול לבדוק זאת. האם דרך מנהל ההתקנים, והמאפיינים של דרייבר- ניתן לראות בדיוק איזה גרסה הותקנה אצלי?

פורסם

כשאתה או החנות בונים מחשבחדש מתחילים מבסיס ריק

אתה מתקין חלונות ומסיים בהצלחה

בשלב הזה המחשב עדיין לא מתפקד מאחר וצריך לעדכן דרייברים ללוח האם, המחשב כאמור ריק אין בו כלום.

עם לוח האם מגיע CD שמכיל את הדרייברים הנחוצים לתקשורת של לוח האם עם הרכיבים שבנויים עליו ובתוכם תיקשורת, אינטרנט וסאונד

בנוסף ה-CD נחוץ מאחר ולוח האם מכיל רכיבים נוספים בהתאם למה ששילמת. ה-CD מבצע התקנה מסודרת של הכל.

לאחר ההתקנה המחשב מתחיל לזהות את הרכיבים המותקנים כולל חיבור לאינטנרט ואז אפשר להוריד עדכונים ולעדכן.

לדעתי המגיבים האחרים התקינו רק כרטיס מסך על מערכת קיימת ואז ברור שלא משתמשים בדרייברים המקוריים אלא בעדכניים.

פורסם

רוב הסיכויים שהרכבתי מחשבים כמו כל שאר המגיבים בת'רד הזה ביחד ;)

דרייברים של צ'יפסט ושל כרטיס מסך אני מתקינה תמיד את האחרונים,

וזה ממש לא מסובך לביצוע, יש בסה"כ 2 יצרניות כרטיסי מסך גדולות ו4 של צ'יפסטים.

פורסם

כשאתה או החנות בונים מחשבחדש מתחילים מבסיס ריק

אתה מתקין חלונות ומסיים בהצלחה

בשלב הזה המחשב עדיין לא מתפקד מאחר וצריך לעדכן דרייברים ללוח האם, המחשב כאמור ריק אין בו כלום.

עם לוח האם מגיע CD שמכיל את הדרייברים הנחוצים לתקשורת של לוח האם עם הרכיבים שבנויים עליו ובתוכם תיקשורת, אינטרנט וסאונד

בנוסף ה-CD נחוץ מאחר ולוח האם מכיל רכיבים נוספים בהתאם למה ששילמת. ה-CD מבצע התקנה מסודרת של הכל.

לאחר ההתקנה המחשב מתחיל לזהות את הרכיבים המותקנים כולל חיבור לאינטנרט ואז אפשר להוריד עדכונים ולעדכן.

לדעתי המגיבים האחרים התקינו רק כרטיס מסך על מערכת קיימת ואז ברור שלא משתמשים בדרייברים המקוריים אלא בעדכניים.

דעתך מצחיקה עד כדי גיחוך.

אתה מפגין חוסר ידע משווע, אז עדיף שתעצור פה.

פורסם

חלאס עם הירידות והתגובות הלא קשורות.

3 עמודים שאפשר לצמצם לחצי עמוד של תגובות ענייניות.

בתור התחלה AMNESIA מקבל אזהרה, הבאים יטופלו יותר בחומרה.

אני מבקש לשמור על רמת דיון נורמלית ואם אין לכם הודעה שבאמת מועילה לנושא המרכזי או שאתם לא יודעים לנסח הודעות נאותות, אל תגיבו כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים