עבור לתוכן

בעיה בכרטיס HD3850 בעת הרצת 3DMRK06. הבעיה נפתרה!!!!

Featured Replies

פורסם

המערכת שלי היא: מעבד Q6600 לוח אם: 965P-DS3 REV3.3 זיכרון: Twister 1024*2. ספק כוח: Liberty 400

אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס שממש הוציאו לי את האוויר עד שהם עבדו. אני בא לשחק בSerious sam2 על הגדרות המסך שלי 1600*1200 והמשחק אשכרה בקושי זז. כאילו אפשר לשחק אבל זה בכלל לא הולך חלק. יש לי עוד כרטיס 8800GTS320 והוא ממש סוכר של כרטיס. הריץ לי את המשחק בלי בעיות וחלק!!

נראה לכם שזה בעיה בכרטיס וצריך להחליף? אינני יכול להפעיל 3DMARK כי הוא לא נפתח לי. ככה שאני לא יכול לבדוק את הביצועים של הכרטיס... מחכה לתגובות ועצות :s05:

פורסם

בקשר ל-3DMARK06

יש לי כרטיס 2900XT וגם אצלי יש בעיה כזאת כלומר לא נפתח

(היה לי לפני יומיים כרטיס 8800GTS והחלפתי )

כנראה שיש בעיית התנגשות או שפשוט יש בעיה עם החומרה של ATI בעבודה עם 3DMARK

פורסם
  • מחבר

ניסית עוד סוגים של 3DMARK או שרק את 06? כי אצלי זה לא נפתח בשום תוכנה...

ואיך אתה בודק ביצועים במשחקים? פשוט משחק או שיש לך תוכנה אחרת שבודקת ביצועים במשחקים? אם כן שדר אליי זה דחוף לי.

פורסם

3DMARK06 זאת התוכנה הטובה ביותר לבחינת כרטיסי מסך

פורסם

חברים חבל להאשים את הכרטיסים סתם ...זה באג ידוע ב 3DMARK למיניהם הפתרון פשוט ואפילו מוזכר ב FAQ באתר של futuremark

שם תמצאו את הפתרון

פורסם

ניסית עוד סוגים של 3DMARK או שרק את 06? כי אצלי זה לא נפתח בשום תוכנה...

ואיך אתה בודק ביצועים במשחקים? פשוט משחק או שיש לך תוכנה אחרת שבודקת ביצועים במשחקים? אם כן שדר אליי זה דחוף לי.

אני קניתי את הכרטיס לפני יומיים אחרי שהיה לי את 8800GTS

וניסיתי רק את 3DMARK06

ואני בודק רק ב-3DMAR06 את ביצועי המשחקים וגם אני שובר את הראש בלנסות לפתור את הבעיה חשבתי כבר על

פירמוט המחשב [br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 22:52:23

חברים חבל להאשים את הכרטיסים סתם ...זה באג ידוע ב 3DMARK למיניהם הפתרון פשוט ואפילו מוזכר ב FAQ באתר של futuremark

שם תמצאו את הפתרון

אז אוליי תעזור לנו למצוא את הפיתרון

חיפשתי וכלום

פורסם

תשנה את הכותרת למשהו יותר רציני .....לא להאשים את הכרטיס סתם בביצעים עלובים ,

לא הצלחתה להפעיל את 3DMARK ומה ישר הכרטיס אשם -ביצועים עלובים עלק ,אני שמח שהצלחתה להפעיל את התוכנה ,לפחות תביא בנצים :xyxthumbs:

אתה אמור לקבל סביב ה 9000-10000 + עם הכרטיס הנל .

פורסם
  • מחבר

פירמוט המחשב לא יעזור. אני כבר ניסיתי את זה אחי עם 3DMARK 06.

פורסם

תשנה את הכותרת למשהו יותר רציני .....לא להאשים את הכרטיס סתם בביצעים עלובים ,

לא הצלחתה להפעיל את 3DMARK ומה ישר הכרטיס אשם -ביצועים עלובים עלק ,אני שמח שהצלחתה להפעיל את התוכנה ,לפחות תביא בנצים :xyxthumbs:

אתה אמור לקבל סביב ה 9000-10000 + עם הכרטיס הנל .

אני עם 2900XT הצלחתי להגיע ל-10801

פורסם

לרוב יש בעיה ידועה אם אתה עושה החלפה מNVIDIA לATI או ההיפך, הכי מומלץ זה להסיר ולהתקין מחדש תWINDOWS אם לא, אז בזרת DRIVER CLEANER להסיר שאריות של NVIDIA והשאר.

פורסם
  • מחבר

וואלה חבר'ה הצלתם את נפשי היתומה. קיבלתי ב3DMARK06 על הגדרות ברירת המחדל 10380. איך זה טוב?

פורסם

אני עם 2900XT הצלחתי להגיע ל-10801

2900 ----> 12K

פורסם
  • מחבר

אז איך הציון שלי נחשב לבין הטובים??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים