עבור לתוכן

בעיה בבחירת הרמקולים בגלל העיצוב של החדר

Featured Replies

פורסם

אני עובר עוד מעט דירה והבעיה היא שאני רוצה להתקין רמקולים סארונד שישמשו גם למחשב וגם לטלוויזיה [כשאני ארצה לדוגמה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה

הבעיה היא שכשאני אשב מול המחשב, אני אהיה בגב לטלוויזיה. כלומר, אם אני אארגן רמקולים שיהיו אחורים וקדמיים בהשוואה למחשב, כשאני אשכב במיטה ואראה סרט, הסדר של המרקולים יצטרך להיות הפוך...

חשבתי אולי להתפשר ברמקולים 2.1 במקםום 5.1 ואז ככה זה פותר קצת מהבעיה.. אבל עדיין צריך להחליף בין ימין לשמאל...

יש לכם הצעות?

עוד משהו - אני לא יודע אם כדאי לקנות רמקולים שיתחברו ישירות למחשב או רמקולים שיהיו מחוברים למערכת הגברה שתהיה מחוברת למחשב כי ייתכן ובעתיד אני אעבור למחשב נייד ואז אני אצטרך כאילו לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד בשביל לחבר אותה לרמקולים?

תודה מראש.

פורסם

מזל טוב על הדירה, מקווה שאתה עובר לבד שתוכל להיות עם החברה בלי להעיר את כל המשפחה.

ולענייננו, פיתרון אחר הוא לקנות 4.1. לחבר את הקדמיים למחשב, ואת האחוריים לטלוויזיה ולהפוך את זה. ככה תקבל את הסאונד כראוי גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה. סך הכל כל פעם יעבדו שנים אחרים, והסאב.

Anatoli.

פורסם

קנה 4.1 או 5.1 (או 2 של 2 :)) ותשים 2 קדימה ו-2 אחורה. את הסנטר (אם זה 5.1) שים מול המחשב.

כשאתה בטלוויזיה, פשוט תשנה את ההגדרות של הכרטיס קול במחשב כך שיוציא את ה-FRONT ל-REAR ולהיפך. ככה גם עם 4.1 או 2 של 2.

וזהו..

ואם יש לך סנטר תקנה חוט מאריך שיהיה מול הטלוויזיה, ומתי שבא לך תנתק אותו ותחבר מקדימה (לא חובה...).

פורסם
  • מחבר

אפשר איכשהו להפוך את הרמקולים המובנים נLCD שייחשבו בתור הקדמיים?

איך אני עושה את כל זה? עדיף לקנות מגבר\מערכת או להשתמש במחשב?

אנטולי חחחח אני בן 18.. עובר לגור בדירה חדשה עם המשפחה... הלוואי לגור לבד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים