פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים מה שכמובן לא נכון אני Admin מלא עם כל ההרשאות שצריךואין לי אף יוזר מוגבל,מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב מגביל התקנה והאם ישנה דרך לעקוף את זהכמובן שניסיתי את גל האפשרויות דרך לוח-הבקרהוכן דרך control userpasswords2ובכל המקומות אני מוגדר כADMIN ומשויך ל-ADMINISTRATORS[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים ישנה איזה שהיא שיטה, שבה אתה מתנתק מהמשתמש וכתב ADMINSTRATOR בתור יוזר ואז אתה בטוח אדמיןאני חשוב שזה שיפט +אנטר או אלט+אנטר ואני לא בטוח.
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים מחבר ישנה איזה שהיא שיטה, שבה אתה מתנתק מהמשתמש וכתב ADMINSTRATOR בתור יוזר ואז אתה בטוח אדמין אני חשוב שזה שיפט +אנטר או אלט+אנטר ואני לא בטוח. לא מכיר כזאת שיטה בכל מקרה ניסיתי דרך קליק ימני על הקובץ ואז RUN AS ADMINISTRATOR ועדיין אותה בעייה
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים איזו גירסה של DIRECTX אתה מנסה להתקין?איזו גירסה יש לך כרגע?ומה הגירסה של הXP שלך?
פורסם 2007 בדצמבר 1918 שנים מחבר איזו גירסה של DIRECTX אתה מנסה להתקין? איזו גירסה יש לך כרגע? ומה הגירסה של הXP שלך? בכל גירסה שניסיתי זה קרה בכל מקרה גירסת הXP שלי כרגע היא SP3 שאותה עידכנתי מSP2 כי חשבתי שזה יפתור לי אתה הבעייה מה שלא פתר כמובן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.