פורסם 2003 באפריל 222 שנים אוקי אז הרגע המיוחך הגיע וסוף סוף סיימתי את הייצור של הבלוק הראשון אז הינהו במלוא הדרו D: כאן ניסיתי לייצר עוד אחד אבל לצערי נשבר הקרסום באמצע :< הינה המשאבה + הRELAY + הבית שאני מתכנן לטרנספורמטור 220->110 (המשאבה עובדת על 110) כל הרעיון הוא : לגרום למשאבה לעבוד רק כשהמחשב דלוק , היא נדלקת ברגע שהריליי של ה12+ מספק מתח ונכבת אוטומטית כאשר הוא מפסיק , כך אני מונע בעיות כמו זאת שקראה לMAPHISTO ולבעיות כמו : לשכוח להדליק המשאבה כאשר מדליקים את המחשב :> . המדריך לחיבור RELAY : http://www.bit-tech.net/article/100/
פורסם 2003 באפריל 222 שנים נראה ממש טוב!מחכים לתוצאות ולההרכבה...תגיד איזה על איזה עיקרון פועל הבלוק שלך !? (אופן זרימת המים)
פורסם 2003 באפריל 222 שנים מחבר תגיד איזה על איזה עיקרון פועל הבלוק שלך !? (אופן זרימת המים)INLET- אמצעOUTLET - בצדדים
פורסם 2003 באפריל 222 שנים לדעתי כדאי לך לעשות דיליי לרילי של דקה או שתים.אחרי הכיבוי הרכיבים עדיין חמים. אם אתה מפסיק את הזרימה בקירור מים הבלוק מאד מתחמם שלא כמו עם היטסינק רגיל שעדיין נותן שטח פנים גדול שאולי לא הכי יעיל אבל יותר טוב מכלום
פורסם 2003 באפריל 222 שנים מחבר לדעתי כדאי לך לעשות דיליי לרילי של דקה או שתים.אחרי הכיבוי הרכיבים עדיין חמים. אם אתה מפסיק את הזרימה בקירור מים הבלוק מאד מתחמם שלא כמו עם היטסינק רגיל שעדיין נותן שטח פנים גדול שאולי לא הכי יעיל אבל יותר טוב מכלוםהמחשב בחיים לא נסגר :> כל הMOD זה לדע'ווין :> (שיהיה בכל מקרה)
פורסם 2003 באפריל 322 שנים אריאל, כל הכבוד !לא ממש האמנתי שנגיע ליום הזה שזה באמת יהיה גמור !(תן קרדיט על הקרסומים...אמרת שאחד נשבר ?@! שלי !?)
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר (תן קרדיט על הקרסומים...אמרת שאחד נשבר ?@! שלי !?)הממ... שניהם >: ... אבל אל פחד.. אני אקנה שניים חדשים ברגע שאני אחזור מהצבא (אחרי טירונות?)
פורסם 2003 באפריל 322 שנים עדיין נראה פשוט יפה, רק צריך שזה יתפקד כראוי וזהיחהיה מושלם.אני מקווה שאת הריליי תעטוף בצורה יפה ותכין לא איזשהו מארז מעניין.
פורסם 2003 באפריל 322 שנים קבל ח.ח.אגב, שיבי, נכון שהרכיבים עדיין קרים (בהתייחסות רבה למעבד), אך גם הבלוק עדיין קר למשך שתיים-שלוש דקות.
פורסם 2003 באפריל 322 שנים סמק אין משאבה חזקה שיכולה לעבוד על 12V ואז כשהמחשב יתכבה היא תיתכבא גם? *אני מכיר אחת כזאת אבל אמרו לי פה ש450LPH זה ממש קצת.. אכן?! :] **אאאא ושככתי אחלה עבודה גבר.. גנבתה לי כבר את כל הרעיונות למודינג כל מה שרציתי לעשות כבר לא מקורי :{ אבל אחלה עבודה גבר אולי תוכל לעצור טיפה את הפרוייק שלך עד שאני יסיים את שלי :D
פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר סמק אין משאבה חזקה שיכולה לעבוד על 12V ואז כשהמחשב יתכבה היא תיתכבא גם?יא גאון זה כל הרעיון של הRELAY!!.... המשאבה היא 110V
פורסם 2003 באפריל 322 שנים יא גאון זה כל הרעיון של הRELAY!!.... המשאבה היא 110Vועד שאני יבנה כזה דבר יקח שנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.