עבור לתוכן

התחדשתי היום בכרטיס מסך HD3850 SAPPHIREויש לי איתו מספר בעיות טורדניות...

Featured Replies

פורסם

אז ככה: התקנתי היום על המערכת שלי את הכרטיס מסך HD3850. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם. והתקנתי את החדש.

הדרייבר שמגיע עם הכרטיס הינו catalyst 7.11.

עכשיו לבעיה. הדרייבר עצמו עובד והכל סבבה. המשחקים עולים וניכר שיפור מהכרטיס הישן 7600GT.

אבל כשאני בא לפתוח 3DMARK 05 או 06 פשוט התוכנה נתקעת ותוקעת גם חלק מהמחשב. אני לא יכול לגשת לאייקונים בדסקטופ או לגשת לסרגל כלים בשורה התחתונה. הוא ניתן לו להיכנס לTASK MANAGER ומשמה לסגור את התוכנית. לאחר מכן המחשב חוזר לעבוד רגיל. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות. עידכנתי DIRECTX ניסיתי גירסא קודמת של catalyst 7.10. אבל הבעיה ממשיכה.

עוד משהו: איזה תוכנה יכול לעזור לי בניטור הטמפ' של הכרטיס? כי riva tuner, ati tool לא מזהות את הכרטיס מסך כמו שצריך.

אני ממש עובד עצות :nixweiss: חבל שלא קניתי מNVIDIA איתם בחיים דבר כזה לא קרה לי :'(

תודה לכל העוזרים והמגיבים...

פורסם

זה קורה לך רק ב3DMARK?

תריץ משחקים לראות אם יש בעיה בכרטיס או בתוכנה

אם כן תנסה להתקין מחדש או להתקין מקובץ אחר, אולי הבעיה בהתקנה

פורסם
  • מחבר

זה קרה לי גם בAQUA MARK 3 בסוף המבחן ממש לפני שהוא נותן את הציון של הבדיקה. הוא הקפיץ הודעת שגיאה. אני לא זוכר בדיוק מה היא אומרת אבל חיפשתי בגוגל וראיתי שעוד אנשים קרה להם אותו הדבר עם התוכנה הזאת והודעת השגיאה. רק עם כרטיסי מסך ישנים יותר של SAPPHIRE ATI.

הרצתי משחקים לכמה דקות והכל עובד חלק.

ניסיתי להתקין מחדש. וניסיתי גם להתקין מקובץ אחר. שום דבר לא עזר :nixweiss:

עוד משהו: איזה תוכנה יכול לעזור לי בניטור הטמפ' של הכרטיס? כי riva tuner, ati tool לא מזהות את הכרטיס מסך כמו שצריך.

אני ממש עובד עצות חבל שלא קניתי מNVIDIA איתם בחיים דבר כזה לא קרה לי

תודה לכל העוזרים והמגיבים...

עדכון קטן: ככה מזוהה הכרטיס מסך במחשב שלי. האם זה תקין??

שאלה: הכרטיס הוא PCI-E2 ויש לי בלוח PCI-E1.0 צ'יפסט 945. האם יכולה להיווצר בעיה עקב כך??

[attachment deleted by admin]

פורסם

לתוכנות בנצ'מרקינג האלה בדר"כ יוצאים PATCHים פעם בכמה זמן, תבדוק שיש לך את העדכני.

בקשר לטמפ' תבדוק עם הדרייבר.

מועבר לפורום תוכנה כל עוד לא נראת בעיית חומרה (קריסות, ארטיפקטים וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים