עבור לתוכן

כרטיס קול עם כניסה אופטית

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני שובר את הראש כבר כמה זמן ומחפש כרטיס במחיר סביר שיהיה בעל כניסה אופטית ומצאתי בסוף X FI האקסטרים אודיו בגרסת PCI EXPRESS. לכרטיס כניסה ויציאה אופטית אבל פה נשאלת השאלה - האם הסיגנל שייכנס בכניסה האופטית יוכל לצאת לרמקולים (5.1) שמחוברים לכרטיס?

לצורך העניין אני רוצה לחבר נגן DVD/XBOX360 והסאונד שיוצא מהיציאה האופטית שלהם לחבר לכניסה האופטית שבכרטיס הקול אבל אני לא יודע אם זה כניסה להקלטה בלבד או שאכן אפשר להשמיע את מה שנכנס לכניסה האופטית ולהוציא לרמקולים...

מישהו יודע אם כך הדבר?

תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 19:13:25

אגב קראתי פה באחד הת'רדים "העיקר אל תקנה אקסרים אודיו" יש איתו ביעה מיוחדת? או שהוא בסדר ופשוט לא מצדיק את הכסף...
פורסם

הוא לא מבוסס על צ'יפ של קריאייטיב כמו האחים היותר יקרים שלו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ומה לגבי הכניסה האופטית? אפשר לחבר אליה ולשמוע מהרמקלים?

פורסם

אתה יכול לעשות את זה, אני מאמין, אבל למה שלא תחבר את ה XBOX ישר למגבר עם תמיכה ב 5.1 וזהו, עדיף לך.

לי אישית יש בבית 2 לוחות של אביט עם סט אופטי - כניסה ויציאה, אך לצערי הכרטיסים הם מבוססי AC97 הידוע לשמצה (realtek alc 658) אז ביטלתי אותם ואני משתמש בכרטיס אחר.

פורסם
  • מחבר

אין לי רסיבר/מגבר בחדר ואני גם לא רוצה להשקיע במגבר פלוס רמקולים שמצדיקים מגבר... מצד שני יש לי אחלה רמקולים למשחקים X530 של לוג'יטק ואם יש אופציה לחבר אותם לכרטיס קול עם כניסה אופטית שיידע להוציא את מה שנכנס מהאופטי לרמקולים מה טוב...

הסייג שלי (למרות שזה לא דוגמה) זה שיש לי כרטיס אונבורד ויש כניסה אופטית אבל מסתבר שהיא להקלטה בלבד. הכרטיס לא יודע להעביר מה שנכנס מהאופטי אל הרמקולים ואפשר היה רק להקליט...

אומנם זה כרטיס אונבורד וכנראה שהוא לא כזה משוכלל ובנוסף אני יודע שבכרטיסים משוכללים וכראלה שבאים עם כונן חיצוני אין בעיה לחבר מקור אופטי ולשמוע. השאלה אם האקסטרים אודיו PCI EXPRS שמגיע עם כניסה אופטית יודע לנגן מהאופטי או שגם שם זה רק להקלטה...באתר של קריאטיב אין איזכור חד משמעי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים