עבור לתוכן

שלום יש לי את הרמקולים האלה Audioengine A5...

Featured Replies

פורסם

http://www.audioengine.co.il/products.htm

ויש לי כרטיס קול realtek ac97

האם כדאי להחליף לכרטיס קול יותר טוב ? האם זה ישפיעה על האיכות של הצליל ?

פורסם

למקרה שאתה שואל ברצינות, אז כן!!!

זה יהיה מצידך ממש עוול להשאיר מקור קול כזה לרמקולים כאלו.

כבר כשרכשתי את הסאונדסטיקס החלפתי את המקור, כרטיס קול מובנה שזהה לזה שציינת כאן למקור טוב יותר, ושמעתי הבדלים עצומים באיכות הקול.

כבעל נוכחי גם של audioengine, האיכותיים בהרבה (וחשוב יותר לגביך, מפורטים ושקופים הרבה יותר) החשיבות באספקת מקור איכותי גבוהה פי כמה, שכן כל פגמי הכרטיס נחשפים בקלות.

מנסיון קצר שערכתי ממש עכשיו כדי להיזכר בפער הקיים, השוואה של הצליל הבוקע מה-audioengine5 בין הכרטיס קול המובנה בלפטופ לבין חיבור ל-squeezebox3, מעלה הבדל של שמיים וארץ. באמת ששני המקורות האלה לא ברי השוואה כלל, וההבדל ביניהם מובלט מאוד ברמקולים הנ"ל.

לגבי המקור המועדף, זה כבר תלוי בתקציב שברצונך להשקיע כאן. אני בטוח שתוכל למצוא כאן בפורום המלצות תואמות לכל תקציב, ואם לא, תרגיש חופשי לשאול.

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס קול אתה ממליץ לי שינצל את את הרמקולים

תקציב בערך 500 ש"ח

פורסם

תראה, בבית שידכתי לסאונדסטיקס את ה-XtremeGamer וכבר איתו הרגשתי הבדל משמעותי באיכות הצליל שיצא מהם. ניסיתי גם את ה-audioengine עם הכרטיס וגם הם נשמעו איתו מצוין, אולם הכרטיס מיועד יותר למשחקים, ומשודך למחשב יעודי למשחקים. כמו שאמרתי קודם, ה-audioengine אצלי משודכים כרגע לsqueezebox3 איתו שומעים לטעמי פשוט מעולה. בתקציב שנקבת אני חושב שאם היעוד שלך הוא האזנה למוזיקה, תוכל למצוא כרטיסים מתאימים יותר מאשר ה-XtremeGamer, כמו למשל ה-M-Audio Revolution 5.1, עליו ממליצים כאן בחום ברחבי הפורום. אולם אני אישית לא מכיר מספיק טוב את ההיצע בטווח המחירים הנ"ל, אבל כן ראיתי חוות דעת נלהבות על הכרטיס, והוא אף מומלץ ב-FAQ של הפורום אז קשה לי להאמין שתטעה בבחירתו.

פורסם

היי,תוכל בבקשה להגיד איפה קנית אותם כי אני בדיוק חושב להזמין כאלה

פורסם

אני קניתי אותם בפלונטר. ניתן לקנות אותם בארץ בכל אחד מהמקומות האלה:

http://www.audioengine.co.il/resellers.htm

מומלצים מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים