עבור לתוכן

שאלה על 8800 GT/GTS (זאת שאלה שלא יכולה להענות ע"י התשובות המוכנות מראש שהכנתם)

Featured Replies

פורסם

למרות שאני קונה את הGT ביחד עם מחשב חדש והמחשב כבר מגיע ביום שלישי או גג יום רביעי אני מתחיל להתחרט. עכשיו כשראיתי למה ה8800 GTS החדש מסוגל וכשעוד אני יכול להרשות לעצמי בתקציב לשדרג מהGT לGTS החדש אני רוצה באמת לדעת אם אני הולך להתבאס.

אני יודע שהGT מעולה ושהGTS יוצא רק עוד חודשיים ושאם כל הזמן מחכים להכי חדש אף פעם לא קונים. אבל בכל זאת לא חבל?

אם לא הבהרתי את עצמי נכון אני רוצה חוות דעת של כמה אנשים... לא שזה באמת ישנה את העובדה שאני קונה כבר מחשב חדש וזהו... אבל זה באמת חשוב לי לדעת אם עשיתי טעות שקניתי מחשב חדש דווקא בתקופה כ"כ קריטית. ???

פורסם

(איזה מסך יש לך?)

ממה שהבנתי ההבדל בין GTS לGT לא כזה משמעותי...

ואני חושב (ממה שהבנתי) שברזולוציות הממש גבוהות רואים את ההבדל.

פורסם
  • מחבר

ועכשיו מישהו שבאמת רוצה לענות לי על השאלה ומבין שאנלא הולך לשנות שום דבר במחשב החדש... רק רוצה חוות דעת. (אלא אם כן אתה רוצה שאני יתבאס בזה שאני יודע שייצא כבר הכרטיס)

אגב כשאמרתי תקופה קריטית כל-כך התכוונתי לכך שממש בקרוב יוצא דור הפנרין החדש וסדרת ה9XXX (וגם מן הסתם ה8800GTS) ושאולי פשוט נחפזתי יותר מדי.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 23:54:07

(איזה מסך יש לך?)

ממה שהבנתי ההבדל בין GTS לGT לא כזה משמעותי...

ואני חושב (ממה שהבנתי) שברזולוציות הממש גבוהות רואים את ההבדל.

התגובה הקודמת שלי לא כוללת אותך כי בזמן שכתבתי את ההודעה גם אתה הגבת... ובאשר לשאלה שלך יש לי מסך 15" של PROVIEW... לא משהו אני יודע.... בכל מקרה הכוונה שלי היא לא לשחק על הרזולציות הכי גבוהות... כי לעניות דעתי זה אחד הדברים שהכי פחות משנים... יש אמנם הבדל בין 800X600 לבאים אחריו אבל אחר כך לדעתי זה לא באמת משנה ככה שלפי מה שאתה אומר אנלא יתבאס. בקניית המחשב החלטתי לא לקנות מסך יותר גדול... בעיקר בגלל שבשולחן שלי כרגע אין ממש מקום ליותר מ 19" וגם ככה אני עובר דירה אז אם אני יראה שאני ממש זקוק למסך יותר גדול אני יקנה...

פורסם

אין לך מה להתחרט.בכמה אתרי חומרה מכובדים השוו בין ה GT ל GTS וההבדל בינהם דיי זניח.אם יש לך מארז עם קירור טוב לא תיהיה לך בעיה בכלל.

לדעתי היתרון של ה GTS לעומת ה GT זה הקירור היותר גדול שלו.מעבר לזה עוד כמה פריימים לפה או לכאן ממש לא ניראה לי הבדל רציני.אם כבר קנית

תתחדש ותהנה מהמחשב ;):xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים