פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים שלום! היום הגיע לי הקיט האוניברסלי של הקירורים של Scythe והרכבתי על המחשב שלי את הנינגה פלוס הנה תמונות מההרכבה: מצטער על האיכות התמונות צולמו בפלאפון! עכשיו השאלה שלי היא לגבי הטמפ' לפי הצילום הזה מהביוס לא נראה לי הגיוני שהמעבד יותר קר מהאויר שבמארז! האם יכול להיות שהמעבד על 23 מעלות כשהאויר סביבו על 34? המעבד בלי OC!(מה אתם אומרים שווה להתחיל OC??) המארז היה פתוח בשעת הבדיקה ושנגעתי בקירור הוא היה ממש קר ויש עליו מאוורר 120mm המקורי של הנינג'ה! קיבלתי עם הקיט ספייסר שיושב בין במעבד ובסיס של הקירור רציתי לדעת אם זה מוריד מהביצועים בצורה רצינית כי הייתי חייב לשים אותו בגלל שהברזל שתופס את הנינג'ה לחץ על המייצבים של המתח שנמצאים מהביב לתושבת והקירור לא היה מקובע לגמרי היה מתנדנד האם זה טוב? תנו חוות דעת ד"א השתמשתי במשחה טרמית של זלמן ה ZM-STG1 חודש הבא אני מקווה לקנות קירור טוב לכרטיס מסך! תודה לעוזרים ofeky1
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים תתחדש זה לא נכון, תוריד core temp וחשוב שזו תיהיה הגיסא האחרונה! ותראה את הטמפ' שם.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים הורד את הגירסא הזאת: לינק: http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTempBeta.zip [ לאחר מכן תן לו קלוק קטן עד 3GHZ ותן מאמץ ב ORTHOS על PRIORITY 10 ו - SMALL FFTS : אני רוצה לעשות השוואת טמפרטורות בינו לבין הטוניק שיש לי ]
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר זה מה שיצא: זה לא אמיתי בכלל! בקשר ל OC אני עדיין לא בטוח אם אני רוצה לעשות את זה! ובטוניק שלך טוב מהנינג'ה!
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים זה כן הכל בסדר ה TJ על 100.טמפ' במנוחה זה לא משנה, תריץ orthos ותראה מה הטמפק אז.אצלי על 3.0GHZ ועל 1.356V יוצא 25 מעלות בכל ליבה במנוחה.במאמץ 40 בכל ליבה בערך.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר אצלי יוצא 42 בכל ליבה עשיתי איזה 5 דקות!מה זה אומר תגיד?סתם שאלהעד כמה MHz יכול להגיע המעבד שלנו בלי OC רציני?
פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים זה בסדר גמור!עד כמה? שלי אישית יכול להגיע ל3.0GHZ בהוספת 0.012V.כדי להגיע ל3.4GHZ צריך שהמתח יעמוד על 1.45V כדי שזה יגיע ל 3.6GHZ צריך להעלות אצלי מעל ל1.5V לכן אני נשארתי על 3.0GHZ - אבל המעבד שלי ממש לא מוצלח!
פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים הורד את הגירסא הזאת: לינק: http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTempBeta.zip [ לאחר מכן תן לו קלוק קטן עד 3GHZ ותן מאמץ ב ORTHOS על PRIORITY 10 ו - SMALL FFTS : אני רוצה לעשות השוואת טמפרטורות בינו לבין הטוניק שיש לי ] אל תגיד למישהו כמה אובר ואיך לעשות רק כדי לנצל את זה לצרכים שלך.
פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים מחבר אז בקיצור לקרוא את הטמפ' לפי הטמפ' של הליבות שמתחת ל100C?? תודה! הטמפ' פה אמתיות? נראה לי שכל התוכנה הזאת בכלל לא מצליחה לקרוא את המידע המדיוק מהלוח אם שלי היא גם אומרת לי שהזכרונות שלי פועלים על 400MHz
פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים הבדיקה של CORE TEMP מספיקה! חייב להגיד שנפלת על מעבד ממש טוב קריר בצורה לא רגילה! OC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2007 בדצמבר 1717 שנים אל תגיד למישהו כמה אובר ואיך לעשות רק כדי לנצל את זה לצרכים שלך.אני לא אשאל אותך מה לעשות ומה לא לעשות... אני אמרתי את זה בצחוק אם לא שמת לב... ובסוגריים...אם הוא ירצה הוא יעשה אם לא הוא לא - זה בחירה שלו.אם אין לך איך לתרום לתרד אל תספים אותו סתם ככה.ובקשר לEVEREST היא כן מצליחה לקרוא רק ה"הגדרה" של ה tj לא נכונה בה ולכן צריך להוסיך 15 מעלות אם אתה רוצה שהטמפ' יהיו נכונות וריאליות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.