עבור לתוכן

רמקול חלש בנוקיה 6120

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, חיברתי Shure E2C אבל מאחר והן IEM הווליום צריך להיות חלש משמעותית כדיי לשמוע, כך שאני מתבסס על עוצמת הווליום מהאוזניות שהגיעו עם המכשיר.

פורסם

קשה לי להגיד משהו לגבי האוזניות שבאו עם המכשיר , מכיוון שמעולם לא חיברתי אותן... אני משתמש בK26P ומתאם AD44...

פורסם
  • מחבר

שאלה טיפה לא קשורה, המתאם הזה, איך הוא? טוב? כמה הוא עולה? אתה יכול לשלוח קישור אם קיים דבר כזה קטן באינטרנט?

ולעניינינו, איכות המכשיר באוזניות פחות משמעותי, כי אני משתמש בנגן+אוזניות שור; אבל עוצמת הרמקול בעייתית, כי למרות שאני לא משתמש בו בתדירות גבוהה, לפעמים כשאני רוצה להשמיע קטע קצר לחבר'ה, זה מבאס שאין ממש איך, כי הרמקול חלש.

פורסם

אני משתמש בקובץ MP4 (וידאו) כרינגטון. בעוצמה מקסימום פחות 3 , שומעים על כל הדירה , כך שמה שאתה מתאר די מוזר...

הAD-44 מצויין , שלט ומתאם 2.5 ל3.5 , עולה כ50 ש"ח ביורוקום , פרטים עליו תוכל למצוא בגוגל.

פורסם
  • מחבר

תראה זה אולי נשמע תמוהה, אבל בדקתי את אותו קטע סאונד, אצל מכשיר של חבר (k610I) ופשוט שמעו חזק משמעותית, כך שאני לא יודע בנוגע לטיב הקטע, אבל אני כן יודע שהצליל חלש משמעותית.

וד"א, באתר של יורוקום, הקישור היחיד ל"AD-44" הביא אותי למכשיר 5700, שהAD-44 מגיע איתו בערכה.

פורסם

שאלה טיפה לא קשורה, המתאם הזה, איך הוא? טוב? כמה הוא עולה? אתה יכול לשלוח קישור אם קיים דבר כזה קטן באינטרנט?

ולעניינינו, איכות המכשיר באוזניות פחות משמעותי, כי אני משתמש בנגן+אוזניות שור; אבל עוצמת הרמקול בעייתית, כי למרות שאני לא משתמש בו בתדירות גבוהה, לפעמים כשאני רוצה להשמיע קטע קצר לחבר'ה, זה מבאס שאין ממש איך, כי הרמקול חלש.

יש אפשריות להגביר עוצמה יותר לפלא אז כנס לתפריט>מדיה>אקווליזר>תבחר ערכה1 >אפשריות>עריכה>תעשה הכל סוף למעלה >ותשמור ואז תשמע חזק

מקווה שעזרתי לך :P

אגב:מישהו יודע איך לעזאזל עושים פנס לנוקיה 6288 יש פלאש אבל זה במצב צילום ומהבב לכמה שניות ואני רוצה אור הרבה זמן שלא יכבה? ???

פורסם

הAD-44 גם מגיע בערכה של ה5700 , אבל הוא גם מתאים ל6120. פשוט תתקשר ליורו'ום ותשאל האם יש AD-44 המלאי , ואם יש , תקנה.

אני אבדוק עכשיו את הקטע עם הZ610I , נראה איך זה יישמע.[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 20:29:04

צודק , הZ610I במקסימום , הרמקול שלו יותר חזק מה6120... כפי הנראה זמ מה יש , שפוט עד היום לא שמתי לב. אני לא משתמש מי יודע מה הרבה ברמקול כדי לשמוע מוזיקה.
פורסם
  • מחבר

אוקיי...תודה על העזרה, אני מניח שפשוט הייתי רגיל לעוצמה של ה610, ולכן העוצמה של ה6120 נראתה לי נמוכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים