עבור לתוכן

אני בעליו הגאה של SAMSUNG 226BW

Featured Replies

פורסם

רכשתי לפני כחצי שעה בערך את המסך מאופיס דיפו במחיר של 1800 ש"ח.

אני עכשיו הולך לחבר אותו, אני צריך לכייל אותו? אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות? הייתי שמח אם תדברו מניסיון אישי או מדברים שקראתם.

תודה לעוזרים (:

פורסם

תתחדש, מה עם קצת תמונות?

פורסם

אם הינך מבקש לדעת מהי הבהירות הנוחה לעבודה ביישומי טקסט, לפי הסקירה ב-Xbit, כיוון בהירות על ערך 55 וניגודיות על ערך 60 ייתן לך בהירות נעימה של 100 ניטים לעבודה, אם כי זה ספציפי לדוגמה שנבחנה שם. אם הנך רואה נטייה לצבע מסויים ברקע הלבן אתה יכול לשנות את ערוצי ה-RGB לפי נוחותך.

פורסם

רכשתי לפני כחצי שעה בערך את המסך מאופיס דיפו במחיר של 1800 ש"ח.

אני עכשיו הולך לחבר אותו, אני צריך לכייל אותו? אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות? הייתי שמח אם תדברו מניסיון אישי או מדברים שקראתם.

תודה לעוזרים (:

תתחדש!!!

אחרי שתחבר תוכל להביא כמה תמונות, ולומר איך המסך בעבודה עם טקסט וגלישה באינטרנט?

תודה.

פורסם

תתחדש!

אגב היום הייתי באופיס דיפו באשדוד וראיתי אותו באלפיים שקל. :nixweiss:

פורסם

כן, מדובר במסך מלהיב למדי מבחינת יחס גודל למחיר, אך עם כל הכבוד לו, כמסך שמכיל פאנל TN הוא עדיין לא ברמתם של מסכי 20"-24" בעלי פאנלים VA או IPS.

אם מדובר בכוונה להשתמש בו למשחקים בהיקף יומיומי גדול מאוד בהשוואה לשימושי טקסט או סרטים, הוא יהנה בדרך שלו את הקונה.

אני תמיד ממליץ לרכוש מסכים עם פאנלים איכותיים לשימוש רב-תכליתי מאוזן.

פורסם

כן, מדובר במסך מלהיב למדי מבחינת יחס גודל למחיר, אך עם כל הכבוד לו, כמסך שמכיל פאנל TN הוא עדיין לא ברמתם של מסכי 20"-24" בעלי פאנלים VA או IPS.

אם מדובר בכוונה להשתמש בו למשחקים בהיקף יומיומי גדול מאוד בהשוואה לשימושי טקסט או סרטים, הוא יהנה בדרך שלו את הקונה.

אני תמיד ממליץ לרכוש מסכים עם פאנלים איכותיים לשימוש רב-תכליתי מאוזן.

צודק, אבל כמה חבל שהמבחר בשוק כה דל, והמחירים, אוי המחירים.

ובכלל עד שעניין הפאנלים לא יכנס למודעות הצרכנים שחושבים רק על הפרמטרים הפשוטים יותר והמעוותים מצד החברות,

המצב ימשיך להיות כמו שהוא.

פורסם

גם אני קניתי את שלי באופיס דיפו ליפני חודש

תיתחדש!

פורסם
  • מחבר

אין לי זמן עדיין לחבר אותו אז זה יעשה רק מחר, מחר תוך כדי קארבון ותוך כדי גלישה באינטרנט וקצת דיבורים באייסיקיו ובמסנג'ר אני אכוון את המסך תמונות תקבלו בשמחה אבל דרך הפלאפון שלי למה לי אין מצלמה הלך הכסף (: .

המחיר של המסך גם בבאג וגם באופיס דיפו הוא כ2000 שקלים או כמה שקלים בודדים מתחת ל2000, באג לא הסכימו לרדת איתי במחיר ולפי בירורים של כמה כניסות לאופיס דיפו גם בפ"ת שליד הקניון וגם בצומת ירקונים איפה התחנת רכבת בפ"ת הבנתי שהם יורדים במחיר במידה והם מעמתים אם זה נכון אבל עד 200 שקלים.

הדפסתי מסקאי את העמוד של המסך נסעתי לאופיס דיפו הבאתי לעובד שם הוא עשה לי הנחה 10% (זה יוצא 200 שקל ) וקניתי תמסך.

ניצלתי קצת חוכמה ואת זה שהם מתחייבים שהמוצרים שלהם יהיו הזולים ביותר אבל בכל מקרה תדעו שהוא חייב להתקשר לחנות שאתם אומרים לו ולברר ממנה לי זה לקח 10 דקות 15 דקות של סבלנות אבל בסופו של דבר היה שווה.

עריכה :

השימוש כרגע יהיה הרוב לא משחקים בגלל זה אני מתלבט אם רק לחבר אותו לעשות לו בדיקות שהכל תקין ולהחזיר אותו לקופסא ולשמור אותו עד סוף שבוע הבא שהמחשב החדש יגיע ואז הוא ישמש למשחקים כמעט כל הזמן או לחבר אותו עכשיו ולהתרגל אליו כבר מעכשיו, מה אתם אומרים?

פורסם

תחבר אותו והתחל להשתמש. למה לחכות? גם תתרגל יותר מהר, וגם אם יש תקלות, לא תמיד תגלה אותם בהפעלה הראשונית.

פורסם
  • מחבר

לילה טוב לכולם תודה על כל התשובות! היום היה לי יום מאוד עמוס אז מחר כשאני אגיע הביתה אני אפעיל את המסך אתקין את הדיסק שלו וכנראה אשתמש בו רק מחר.

לילה טוב וכולם ושוב תודה על העזרה (:

פורסם

בכל אופיס דיפו 1990 ש"ח

פורסם
  • מחבר

תקרא תהודעה מסוף העמוד הקודם ותראה למה לי עלה פחות.

עכשיו אני מהמסך, התקנתי תדרייבר, צריך להתקין עוד משהו?

אני על רזולוציה הכי גבוה 1680 על 1050 אתם ממליצים על רזולוציה אחרת?

יש מקום לקחת רקעים לכזאת רזולוציה? שלי קטנים מדי חחח

לא נגעתי בכלל בהגדרות של המסך הן מעולות לי כרגע.

פורסם

אתר נחמד עם תמונות ברזולוציות גבוהות.

דרך אגב, מסך LCD יהיה במיטבו רק ברזולוציה הטבעית (במקרה שלך 1680X1050) אל תקטין את הרזולוציה בשום מצב חוץ ממשחקים וגם רק אם הכרטיס שלך חלש יחסית.

האם הדלקת את הדגשת הפונטים (CLEARTYPE) ב XP ? אם לא הורד את האשף הזה ועקוב אחר ההוראות.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני אעשה את זה שאני יהיה בבית עוד חצי שעה בערך אז תודה אחי.

המחשב מעולה לא שמתי לב לשום דבר ממה שאמרתי יכול להיות בגלל שעד אתמול בלילה הייתי עם CRT מבחינתי הוא איכותי מאוד ומעולה בשבילי לכל המטרות בנתיים לא הספקתי לשחק אז רק ראיתי המון טקסט וגם דיברתי באייסיקיו ובמסנג'ר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים