פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים השמש חתוכה וחצי כנף מהמטוס שליך נמצאת בתמונהיש קו שחור עקום בכל השליש התחתון
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים אני גם הולך על צרפת..... בכל מיקרה תמונה מאוד נחמדה משו קצת מוזר בצבעים ובאיכות אבל אני לא בידיוק יודע להגיד מה בכללי אהבתי ואני כ"כ אוהב את ה777 האלא! הם אף פעם לא איכזבו אותי! לא משנה באיזה חברה ואם כבר חברות אני חייב לעשות פירסומת לbritish airways הם פשוט המלכים של העולם הזה! מחלקת תייירים שם זה מחלקה ראשונה של אל-על
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר אכן צולם בשארל דה גול בטרמינל הישן, יש סיבה שצירפתי את התמונה ברזולוציה גבוהה בכדי שתכולו לקרוא את הצפרתית על השרוול. עכשיו מי מכם יוכל לזהות באיזה חברת תעופה מדובר?
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מסתבר ששלט פירסום מבחוץ לשרוול עובד לא כל כך סתם חיפשנו פרטים שיסגרו איפה זה צולם וזה לא גורם לי לזכור איזה חברה זאת או לקנות משהו שקשור אליהם
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים אפשר לראות כיתוב בערבית על המטוס מה שמקטין את מספר האפשרויות אבל לא לגמריאח"כ אפשר לראות שהתמונה נילקחה ב4.10.2007 חיפוש קטן באתר של שדה התעופה על המראות ונחיתות של מטוסים ערבים + הצלבה מול האתר של החברה יגלה די מהר איזה חברה זאת....אבל לא משעמם לי עד כדי כך שאני יעשה את זה באמת
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר אני אחסוך לכם את העבודה ה"קשה", מדובר על חברת PIA או Pakistan International Airlines. תמונה של 777 של PIA
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים את הערבית שלי לא תרגלתי למעלה מ4 שנים, וגם אז הייתי די צולע, אז נלך על -אלארב ביל-עננים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.