עבור לתוכן

קיבלתי את ה VIEWSONIC VP930!!יש כמה שאלות...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם סוף סוף רכשתי מסך דק הראשון שלי בחיים...

סך הכל מסך מעולה אין פיקסלים שרופים או תקועים(טפו טפו טפו...)

ניסיתי לשחק COD4 וקרסיס אין גוסטים בגרוש הכול חלק ויפה....

הדבר היחיד ששמתי לב אליו זה שבכל 4 פינות של המסך יש BACKLIGHT לבן ואפשר דיי בקלות לשים לב...

זה לא מפריע לי או משהו אבל האם זה ככה במסך הזה?

עוד שאלה אני יכול לבחור 75HZ במקום 60HZ במסך?לא מסוכן ב LCD?

ושאלה אחרונה בOSD של המסך באופציה של COLOR ADJUST מה לבחור?יש שם אופציה שצריך להזהר ממנה?כרגע עומד על 6500K

תודה

פורסם

אפקט ה X בפאנל MVA של AUO דיי נפוץ (אלא אם כן אצלך זה ממש חריג), גם לי בפיליפס 200W6CS יש אותו אפקט של זליגת תאורה חלשה בארבעת הפינות של המסך ...

לגבי הרענון אין לך מה לבחור יותר מ 60HZ, בשונה מ CRT העלאת קצב הרענון לא תתרום דבר לאיכות התמונה.

לא הייתי מתעסק עם ה COLOR ADJUST, מה שרצוי לכוון זה את ה CONTRAST או ה BRIGHTNESS וזהו.

הכי חשוב לעבוד ברזולוציה הטבעית של המסך 1280X1024, בנוסף אתה יכול להדליק את ה CLEARTYPE ב XP להדגשת הפונטים.

פורסם
  • מחבר

אוקי לכוון בOSD של המסך או עדיף דרך תוכנה מסויימת?

פורסם

ב OSD של המסך זה מספיק (אני מניח שהתכוונת לבהירות ולקונטרסט, כן ?) ...

העיקר, איך המסך ? האם אתה מרוצה מהבחירה ? האם יש הבדל בין מסכי ה TN שראית בתצוגה בחנויות ?

פורסם

קודם כול תיתחדש!!

אפשר להשים על 75Hz זה לא מסוכן כול עוד המסך תומך בזה.

וכמובן עדיף כמה שיותר, לקבלת תמונה יותר חלקה וחדה וגם זה ליפעמים מוריד את הכאבי ראש שיש ליפעמים.

תעשה על 75Hz כי זה הכי קרוב לעין אנושית.

תעשה את ה-Color Adjust על הכי גבוה שהמסך מקנה לך.

פורסם

זה לא מסוכן כול עוד המסך תומך בזה.

וכמובן עדיף כמה שיותר, לקבלת תמונה יותר חלקה וחדה וגם זה ליפעמים מוריד את הכאבי ראש שיש ליפעמים.

תעשה על 75Hz כי זה הכי קרוב לעין אנושית.

תעשה את ה-Color Adjust על הכי גבוה שהמסך מקנה לך.

מה ??? לא ידוע לי שהעלאת קצב הרענון ב LCD מספקת תמונה "חלקה" יותר במסכי LCD, במסכי CRT זה נכון ...

לגבי הצבעים גם לא הייתי ממליץ לשנות מ 6500K, זו ברירת המחדל והיא בסדר גמור.

פורסם

דווקא אני שמתי לב בין 60Hz ל-85Hz במסך LCD, פשוט רואים יותר חלק כזה ללא קריעת תמונה כמו ב-60Hz

פורסם

קרא פה

פורסם

אני מודע לזה, אבל במיקרה שלי סתם שמתי על הרזולוצייה 1280x1024 על 60Hz המשחק ניראה עם תמונה קרועה מידי פעם ועל 75Hz שאני קובע רואים יותר חלק.

אצל חבר שלי היה 85Hz אני לא יודע עם זה מזיק או שהוא עשה את זה דרך תוכנה פשוט במאפיינים של המסך ופרטים שלו שמה דרך הכפתור Nenu ראיתי שזה על 85Hz, התמונה הייתה די חלקה לאומת ה-60Hz

פורסם

שטויות.

פורסם

אוליי שטויות, אבל אתה מוזמן לבוא לבית שלי וליראות את זה, ב-60 אני רואה תמונה קרועה ב-COD4 שבדקתי וגם ב-Crysis, וב-75 לא מבחינים ואין לי קפיצות וכאלה בתמונה כמו שהוא הביא כתבה, אצלי זה ככה תקבל את זה איך שאתה רוצה, אתה מבוסס על כתבות אני מבוסס על ניסיון, אצלי במסך זה ככה, נכון שזה יכול להיווצר אבל לא במיקרה שלי.

פורסם

זה לא קשור ל HZ של המסך אלא ל Vertical Sync. תנעל אותו(בלוח בקרה של הכרטיס מסך או המשחק)

תריץ על 60hz ותראה שאז המשחקים הכי חלקים ואין שום קריעת תמונה.

פורסם

זה לא קשור ל HZ של המסך אלא ל Vertical Sync. תנעל אותו(בלוח בקרה של הכרטיס מסך או המשחק)

תריץ על 60hz ותראה שאז המשחקים הכי חלקים ואין שום קריעת תמונה.

נכון אבל סתם נגיד במשחקים בלי ה-VS על 60Hz יש לי תמונה קרועה וב-75Hz אין לי, תסביר את זה? אפילו חבר שלי היום בא אליי ואמר אין מצב והוא ראה ואמר משהו מוזר פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים