פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים שלום,אני רוצה לחבר מספר מסוים של לדים אחד לשני מבלי שישרפו ושכל הזמן שהמחשב דולק הם ידלקו.מאיפה הכי מומלץ לשאוב חשמל להם?ואיזה נגד אני צריך להוסיף כדי שלא ישרפו?אודה לכם אם תצרפו תרשימיםעידו
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים אני מאמין שכבר ענו על השאלה הזאת מספר פעמים בפורום,אני בטוח שחיפוש מהיר או התסכלות בדיונים המודבקים יפתרו לך את הבעיה.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים לא "שואבים" חשמל..בחיבור של הספק השתמש בחוט הצהוב כחיובי (מזרים חשמל), חבר אליו נגד של 470ohm ולחוט השחור שלצידו השתמש כשלילי וחבר אליו את הלד
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מחבר תודה על התגובהאבל איך אני אדע כמה הספק מספיק ללד ? 2w יספיק?ההספק יכול לשנות כמה לדים אני מחבר ביחד עם נגד אחד?ההתנגדות של הלד משתנה עם מספר הלדים שמחוברים אליו?
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים יש לך שתי אופציות... מקווה שזה יהיה מובן.. (נראה לי בסדר)(אם רוצה יותר או פחות מ-4 לדים כמו בשרטוט, אתה פשוט מוסיף עוד שורות כאלה של נגד + לד (חיבור מקבילי))[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים אתה יכול לחבר את הלדים בטור ואז לא תצתרך להשתמש בנגד!1) זה מגביל אותו להשתמש ב-4 לדים בלבד (בהנחה שלד צורך 3V).2) יקצר אורך חיים של הלדים.3) לד אחד נשרף, וכולם נשרפים אחריו. (בחיבור מקבילי לד אחד ישרף וכל השאר ימשיכו לעבוד כרגיל, רק תצטרך להוסיף את ה"שורה" מחדש עם לד אחר והכל יעבוד)
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים 1. אני חיברתי 3 לדים(אפשר גם 4) בטור2. זה לא יקצר את החיים שלהם3. לד אחד ישרף השאר יפסיקו לפעול אבל לא ישרפו וחוץ מזה למה שלד ישרף?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.