עבור לתוכן

מידע לגבי "עדכונים אוטומטיים" של WINDOWS

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שמתי לב לשינוי מעט מעניין במחשב שלי (ובעוד כמה)...המחשב לאט לאט הופך תפריטים מעברית לאנגלית (תפריטי "התחל" וכד')

המסקנה היחידה שהצלחתי להסיק היא שדבר זה נגרם עקב העדכונים האוטומטיים.

כיצד ניתן לגרום לשלוט בעדכונים האוטומטיים? כיצד ניתן לבטל באופן מוחלט את העדכונים האוטומטיים?

אודה למי שיוכל לשלוח לינקים למידע קונקרטי לגבי כל עניין העדכונים האוטומטיים SP1 2 3 וכד'.

פורסם

ביטול עדכונים אוטומטיים..

start>control panel>administrative tools>Services

תחפש את AUTOMATIC UPDATES ותעשה לה DISABLE

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה...מי שיוכל לתת קצת מידע לגבי היתרונות ובעיקר החסרונות של העדכונים האוטומטיים אודה לו מאוד

פורסם

יתרונות, בעיקר סתימת פרצות אבטחה במערכת ההפעלה (פה ושם גם פיצ'רים חדשים, אבל זה בטל בשישים).

חסרונות, נגזרות מהיתרונות, חוסר סתימת פרצות אבטחה מוכרות עם כל המשתמע מכך.

יחד עם זאת, מיקרוסופט מנסה לדחוף דרך הדלת הזאת את כלי זיהוי המקוריות שלה, ולכן חשוב לבדוק כל עדכון לפני ההתקנה.

פורסם

אבל מה קורה .. תמיד פורצים ת'תוכנות האלה..

פורסם

לא ממש הבנתי את השאלה, מה כבר יכול לקרות?

המחשב שלך לא יתפוצץ אם זה מה שאתה שואל.

פורסם

אני אישית עשיתי DISABLE לעדכונים האוטומטיים ..

לא רוצה שום עדכונים והמחשב עובד חלק וסבבה..לא לחשוש

רק תשים לך פיירוול ואנטי וירוסים חזקים..(למשל התוכנה : KASPERSKY INTERNET SECURITY 7) שהיא גם אנטי וירוס וגם פיירוול וגם אנטי ספייויר וכאלה אני ממליץ מאוד

פורסם

זה לא ממש יעזור לך אם תכנס לאתר שמנצל את אקספלויט מוכר.

למשל האקספלויט של ניצול פגיעות במנוע רנדור של jpeg הוא מאוד פופולרי ומאפשר הרצת קוד על מחשב ללא ידיעת המשתמש.

כל מה שאתה צריך לעשות זה לבקר באתר כזה (או שבאתר יהיה לינק לאתר כזה, למשל כמו שהיה ב Tomshardware שאחת הפרסומות הייתה נגועה בזה) ואז יש להאקר שליטה מלאה על המחשב שלך.

מומלץ מאוד להתקין את כל עדכוני האבטחה. במקרה של פגיעה בעברית, תעשה חיפוש פה בפורום, כבר אמרו בדיוק איזה עדכון צריך לבטל כדי למנוע את זה. יש רק אחד שעושה את זה לידיעתי.

מה שאני ממליץ זה לשנות את ההגדרות של העדכון האוטומטי ל:

Download but ask me before installing

ואז הוא לא מתקין שום עדכון בלי ידיעתך (חוץ ממדיה סנטר ועדכוני דלת אחורית של מיקרוסופט שאין מה לעשות נגדם מלבד להתרעם להזדעזע מהמוסריות הכושלת של מיקרוסופט וכו).

כדי להגדיר את זה ככה, תכנס לsecurity center

תבחר בautomatic updates

ואתה כבר תראה את זה שם, נדמה לי שזה בטאב הראשון שאתה נכנס אליו.

download and ask me before installing

העדכוני אבטחה זה מה שעושה את XP למערכת כלכך טובה, ללא העדכונים אתה חשוף לצרות. אם המחשב לא מחובר לאינטרנט אז אין צורך לעדכן.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ומה עושים אם כבר התקנתי את העדכון שגורם לאנגלית ואני עכשיו רואה תפריטים של מקש ימני באנגלית?

יש אפשרות לשחזר או משהו?

פורסם

קיבלת תשובה, תעשה על זה חיפוש בפורום, כבר כתבו בדיוק איזה עדכון צריך להסיר בשביל זה.

פורסם

אני גם כיבתי את העדכונים האוטומטיים בווינדאוס, אבל אני כל שבוע בודק ידנית.

לא מומלץ להישאר הרבה זמן לא מעודכן.

בכללי אני ממליץ על קספרקי אנטיוירוס + WINDOWS FIREWALL זה מספיק האינטרנט סיקורטי סתם יקר פי 2, אבל אם יש לך כסף אפשר לקחת אותו.

פורסם

קיבלת תשובה, תעשה על זה חיפוש בפורום, כבר כתבו בדיוק איזה עדכון צריך להסיר בשביל זה.

אתה יכול להפנות לדיון, או לתת את המילת חיפוש, כי עברתי על לפחות 6 עמודים בפורום ולא מצאתי.

וגם חיפשתי בחיפוש עם כל מיני מילים ואין שום זכר לדיון כזה.

פורסם

התשובה נימצאת הודעה מעליך,

בכל מקרה

KB943460 הוא האשם.

הסר אותו והגדר לעידכון חלונות שלא להתקין אותו, אחרת הוא יותקן ושוב תחזור לך הבעיה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים