עבור לתוכן

הכרטיס 8800 gt oc2 מתחמם בצורה חזקה

Featured Replies

פורסם

תראו יש לי את הכרטיס הזה,והוא מתחמם ממש מהר...ומרוב ההתחממות שלו שאני מריח ריח של שרוף מהמחשב כבר.

מה אני צריך לקנות לו קירור?אני מפחד להפעיל משחקים.

ועוד משהו.איזה קירור אני צריך מעבד q6660 ?כי שקניתי את המעבד אז הטכנאי שם לי קירור שבא איתו..לא נראה לי שזה קירור טוב.

וגם הספק שלי...בא עם המארז שעלה לי 150 שקל?מה לעאזעזל אני עושה עם זה?יש לי מלא רעש מהמחשב.כאילו הוא עומד להתפוצץ.

הכי טוב אני ירשום לכם את המפרט שלי,ובבקשה ממכם אנשים טובים,תגידו לי איזה קירור אני צריך לכל חלק,ואיזה ספק אני צריך.

ואני לא מבין גם מה זה הoc הזה?

BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך

asus maximus formula -לוח

Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד

4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz

הארד דיסק ישן של 150 גי'גה 7200 ו 8 מהירות בפר

פורסם

מארז + ספק 150 ש"ח ? פיה אני מתאר לעצמי איזה ספק ... תגיד איזה חברה הוא ואיזה דגם, שלא תשרוף לעצמך את המחשב עם כבוד של ספק ג'נרי ...

עד איזה טמפרטורה מגיע הכרטיס מסך ? ואיזה מערכת קירור יש לו ? מאוורר או גוף קירור שקט ?

אם אתה לא עושה OC אז לא דחוף להחליף את המאורר המקורי של אינטל, אבל אם המעבד מגיע לטמפרטורה גבוהה מדי באומץ אז קנה מאוורר ומשחה טרמית איכותיים יותר.

פורסם

חחחחחחחחחחחח עם ספק כזה (ג'נרי)

אתה יושב עם מערכת כזאת.. תגיד תודה שלא נשרף לך משהו במחשב...

תחליף כמה שיותר מוקדם את הספק !! (לא יודע איזה חכה לעוד תגובות)

פורסם

מה הטמפ'?

תגביר את המאוורר של הכרטיס מסך

פורסם

תראו יש לי את הכרטיס הזה,והוא מתחמם ממש מהר...ומרוב ההתחממות שלו שאני מריח ריח של שרוף מהמחשב כבר.

מה אני צריך לקנות לו קירור?אני מפחד להפעיל משחקים.

ועוד משהו.איזה קירור אני צריך מעבד q6660 ?כי שקניתי את המעבד אז הטכנאי שם לי קירור שבא איתו..לא נראה לי שזה קירור טוב.

וגם הספק שלי...בא עם המארז שעלה לי 150 שקל?מה לעאזעזל אני עושה עם זה?יש לי מלא רעש מהמחשב.כאילו הוא עומד להתפוצץ.

הכי טוב אני ירשום לכם את המפרט שלי,ובבקשה ממכם אנשים טובים,תגידו לי איזה קירור אני צריך לכל חלק,ואיזה ספק אני צריך.

ואני לא מבין גם מה זה הoc הזה?

BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך

asus maximus formula -לוח

Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד

4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz

הארד דיסק ישן של 150 גי'גה 7200 ו 8 מהירות בפר

[move]VEI ZMIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/move]

אחי,מה זה מהר,אל תסתכל אפילו בהודעה,תטוס עכשיו תקנה ספק חדש או 400LIBERTY או CORSAIR 520 HX

לגבי כרטיס מסך,אפשר לשלוט במהירות של המאורר דרך התוכנה Ntune

קירור למעבד,בדחיפות להחליף למשהו העיקר שיקרר כמו שצריך אפשר Arctic freezer 7 שהוא זול וטוב אם אתה לא מתכנן OC

לגבי מה זה נניח כרטיס מגיע עם מהירות "500 ליבה-500 זכרון" אז בגרסא הזאת של BFG הוא יבוא עם נניח 530 ליבה ו530 זכרון,כלומר החברה עשתה לו OC ועדיין יש לך אחריות,אבל אתה משלם כמה גרושים יותר.

פורסם

675mhz לליבה של ה-OC2.

בעניין הטמפ', כמה זמן הכרטיס בשימוש ? כי לי יש בדיוק כזה כרטיס וב-Crysis הוא היה מגיע לאיזה 100 מעלות והמאוורר היה צורח!

לאחר מס' ימים של שימוש (לווא דווקא אינטנסיבי) הטמפ' לא עולה את ה-81 מעלות בקריסיס והמאוורר לא עובר את ה-60%.

מה שאומר שהמשחה הטרמית שבאה עם הכרטיס היתה זקוקה לקצת זמן עבודה\חום בכדי להתפשט ולהתייעל או whatever...

ד"א שמעתי בעוד פורום בדיוק כזה דבר - לפני שרצים לקנות קירור חדש לכרטיס חדש כדאי להמתין קצת כי הטמפ' ירדו בהדרגה (עד לנקודה מסויימת)

פורסם
  • מחבר

תראו הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל 55 עד 60 אבל.אבל איך אני ידע לכמה מגיע הטמפרטורה של הכרטיס מסך...

אם רק שאני משחק הוא מתאמץ,ואז בטח המטמפרטורה שלו גבוהה.ולגבי הספק.יש לי ספק של 480 וואט נראה לי,אבל זה סתם ספק שבא עם המארז.

אני יקנה ספק של איזה 600 וואט ומעלה של חברה טובה.קרוסייר או פי סי פי.

ותודה לכם על העזרה..סוף סוף קיבלתי את התשובות שרציתי לשמוע.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 17:56:54

התקנתי את התוכנה rivatuner .ניכנסתי אליה...ואין לי שם את האופציה של המאורר.

אין לי,לא רשום לי שם system setting ,driver setting...

איך אני עושה את מה שאמרתם?להגביר את המאוורר שבא עם הכרטיס מובנה?

פורסם

אין שום צורך בספק 600W.

קורסאייר 450W יהיה מצוין כאן.

פורסם

בעקרון המאוורר משנה את מהירות הסיבוב שלו לבד (מ-29% עד 100%) בהתאם לטמפ' ככה שאין ממש טעם לשנות את זה לבד,

אבל אם בכל זאת אתה מעוניין לקבע אותו אז תעיף מבט בתמונות שצירפתי.

בכדי לראות טמפ' תגיע ל-Hardware Monitoring מצד ימין בשורה שנפתחת בתמונה הראשונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

שאני ניכנס לתוכנה הזאת,אין לי את מה שאתה מראה לי בתמונה.

יש לי רק 4 צגים שאני לוחץ על customise

מה אני עושה?הורדתי את התוכנהitatool .מה אני עושה?

ודרך אגב..הכרטיס שלי זה כבר OC2 יש לו אוברקלוק.

אבל בקשר למאוורר,מה שאמרתם לי.שאני יכול להוריד את הטמפרטורה..

אולי אפשר לעשות זאת דרך ה itatool ?אם כן אז בבקשה תגידו לי.

פורסם

לא נראה לי שאפשר לשנות מהירות מאוורר ב-ATITOOL.

איזה דריבר התקנת לכרטיס מסך ? איזו גרסא של RivaTuner ?

ואני חוזר - אין שום סיבה לשנות מהירות מאוורר עם הכרטיס הזה! המהירות משתנה לבד ביחס לטמפ' !!

אם תשים אותו על מהירות גבוהה תמיד יהיה לך רעש שלא שווה את זה.

פורסם

תחליף ספק מהר!!

קיח של שרוף = מה שהיה לי = הולך הספק. אם בא לך לראות תפתח אותו ותראה כל מיני מיצים כאלה בתוכו שנוזלים מהקבלים...

פורסם
  • מחבר

אני יחליף ספק.אבל אני לא מבין למה שאני משחק במשחק...תוך עשר דקות המחשב עושה רעשים מטורפים...רק מהכרטיס מסך בטוח.

אני מפחד,אני משחק רבע שעה ויוצא...שלא יקרה כלום למחשב,בגלל הרעשים האלה של התאמצות חזקה.

אני יחליף ספק,וגם הארד דיסק של 16 מהירות בפר,זה חשוב.

והדרבייר שהתקנתי...זה הדרייבר שבא לי עם הכרטיס מסך bfg 8800 gt oc2 512

והגירסה של ה rivatoner זה הגרסה 2.0 .איזה מעצבן...כמה דברים שקונים למחשב,אף פעם לא נגמר.

לכל דבר צריך משהו.ולגבי הספק...כל ספק שאני יקנה יתאים למחשב?אני קונה את הספק Corsair CMPSU-550VXEU 550W.

הספק הזה יהיה טוב?

פורסם

דריבר 169.21:

http://www.nvidia.com/object/winxp_169.21.html

Rivatuner 2.06:

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163

תוריד, תתקין...

בקשר לרעש מהכרטיס מסך - זה הרעש היחיד שלא צריך להפחיד אותך- זה אומר שהוא מתחמם והמאוורר מעלה מהירות סיבוב - ככה זה צריך לעבוד!

אי אפשר לעשות שהוא לא יתחמם במאמץ :s07: אם הרעש מפריע לך תחליף קירור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים