פורסם 2003 באפריל 322 שנים מחבר הם התכוונו מבחינת המחיר לא האיכות! איך אתה יודע את זה? יש משהו נסתר במשפט שממנו אתה מסיק מסקנות חפוזות אלו? או שמא יש לך מניות ב-DMO? ??? DMO - מדפיס טוב ועולה טוב לגבי מדפיס אני לא יודע. לגבי מחיר - אני לא חושב שהוא כזה כדאי (הבדל של 50 ש"ח).
פורסם 2003 באפריל 422 שנים במקום לקנות 2 מחסניות אורגינליות של HP תקנה מדפסת חדשה וגם תקבל 2 מחסניות הסה"כ כמעט דומה
פורסם 2003 באפריל 922 שנים מחבר 19 מ"ל במחסנית שמגיעה עם מדפסת במקום 42 מ"ל במחסנית חדשה (לפחות אצל HP)
פורסם 2003 באפריל 922 שנים בתור אחד שעבר וקיים מחקרים רבים בנוסה אני יכול להגיד לך רשמית את התוצאותא. דיו ממוחזר זול יותר ובעל כמות דיו גדולה יותר (במקרה שהראש לא פגום)ב.כשאתה קונה ראש דיו משומש אתה מקבל אותו מלוכלך ומוכתם בדיו מה שמשפיע על איכות התמונה ותהליך הניקוי גוזל דיו רבג.הם תמיד שמים מדבקות עם הלוגו שלהם על המדבקות המקוריות של hp מציגות לך כמה דיו יש לרוב הם לא ממלאים את המחסנית עד הסוףד. תגיד לא לא ולא לdmo חברה דפוקה אפילו לא הצליחו להביא לי דיו למדפסת שלי (hp 895 cse) זהו ץודה וביי
פורסם 2003 באפריל 922 שנים אני אישית לא מדפיס הרבה ובעל גאה של HP930C, בכל מיקרה, לפני כמה חודשים נגמר לי הדיו המקורי שהגיע לי עם המדפסת(קניתי לפני שנתיים), אז בגלל המחיר הגבוה של ראש דיו מקורי, החלטתי ללכת על לא מקורי, קיצר קניתי משהו עם תו איכות עליווחתימה של הFCC במחיר של שליש ממקורי של HP, בהתחלה איכות התמונה היתה לא משהו, אבל אין הרבה מה לצפות ממחיר כזה.אחרי שבוע, התמונות ניהיו אדומות, השחור הדפיס בקווים, קיצר רק מקורי של HP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.