עבור לתוכן

מישהו ניסה פעם דיו ממוחזר במדפסת HP?

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת HP DESKJET 710C ונגמר לה הדיו (איזו הפתעה - במדריך כתוב 500 דפים). השאלה היא האם לשבור תוכנית חיסכון ולקנות דיו מקורי או שהממוחזר עושה את העבודה. אני מבקש שרק מישהו עם ניסיון יענה ולא תיאוריה.

זה מאוד חשוב.

פורסם

השתמשתי המון בדיו המומחזר של DMO אין שום בעיות איתם מצויינים הייתה לי גם HP וגם EPSON בשניהם לא היו ךלי בעיות עם הקיטים של DMO רק מה אם אתה מדפיס יותר תומונות באיכות טובה מומלץ לקנות את הקיט הצבעוני מקורי כי האיכות יוצאת יותר טובה קצת ברזולוציה גבוה עם קיט המקורי.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על דפסות של ש"ל בדר"כ. השאלה היא אם זה לא דופק את הראש דיו. בייחוד כשהמחיר הוא לא כזה זול (הפרש של 50 או 60 ש"ח) בין ראש מקורי לבין ראש ממוחזר.

פורסם

שלום,

יש לי מדפסת מסוג HP Deskjet 930 C

בקשר לדיו הממוחזר אין איתו שום בעייה, הוא עושה את העבודה כמו שצריך..

להדפסת תמונות צבע איכותיות יותר כדאי להשתמש בדיו הרגיל כי התמונות יוצאות קצת מטושטשות...

יש יתרון על הדיו הממוחזר גם במחיר וגם שהוא ממולא ביותר דיו מאשר בדיו הרגיל....

עם אתה רוצה לשאול אותי עוד שאלות תפנה אליי בפרטי...

פורסם

אני לא מדפיס הרבה, אבל אני משתמש במחסנית לא מקורית ואני לא מרגיש בהבדל (גם ש/ל וגם צבע).

מחסנית צבעונית ומחסנית שחור עלו יחד כמעט כמו אחת של שחור מקורי.

פורסם

50-60 שקל כל פעם .אם אתה מדפיס הרבה אז זה משמעותי.

חוץ מזה גם אם זה ידפוק לך את המדפסת תקנה מדפסת חדשה

שעול 500 שמתוכם רק הדיו עולה 180+190 פחות או יותר אז זה עדיין משתלם

פורסם

אם אני לא טועה אתה מקבל אחריות מdmo.

נראה לי שבhp הראש מתחלף ביחד עם הדיו.

פורסם

כן, ב DMO הם נותנים לך אחריות למדפסת...

הבעיה היחידה ששמתי לב אליה בדיו ממוחזר (ליתר דיוק ראש הדפסה ממוחזר עם דיו "לא מקורי" במקרה של HP) בכמה חברות שניסיתי

היא שהדיו מתייבש קצת יותר לאט ולכן נוטה להמרח יותר. לא ממש מרגישים בזה שמדפיסים ביומיום אלא אם מסתכלים ממש קרוב..

אני משתמש ב HP 694 (כן.. ישן..) וראשי דיו מקוריים עולים יותר מהמדפסת שלי...

ועוד משהו, כבר טבעו את HP באירופה שהמחירים של הדיו שלהם גבוהים ולא מוצדקים.. וזה נכון..

פורסם

איכות הדפסה של תמונות נמוכה יותר מאשר בדיו מקורי, אבל בהדפסת טקסט ש/ל אין משמועות למקוריות

פורסם

DMO נותנים אחריות של חצי שנה אישית עכשיו חזרתי שוב ל EPSON600 שלי שהיא פשוט מעולה ממש מעולה איטית אבל איכותית בת5 כמעט ולא עשתה שום בעיות חוץ מכמה דברים קטנים שתיקנתי בעצמי.

בכל אופן אני כבר שנה מדפיס רק עם DMO והדיו מתייבש מהר והכל איכותי אפילו התמונות יוצאות מצויין כמובן שבקיט מקורי יותר יפה.

פורסם

Souless, הוא שאל על מדפסות HP

פורסם

לא יודע את זה DMO, אבל קניתי דרך וואלה שופס, מאיזה חברה שקוראים לה "קשת"...

יש לי HP 600 ( :-\) והראשים לא משהו בכלל.

השחור עבד על איזה 5 דפים והחליט למות.

הצבעוני הדפיס פסדר ואז נגמר האדום.

לא ממליץ על האלה של קשת...

פורסם

Souless, הוא שאל על מדפסות HP

אני יודע כתבתי שניי הודעות לפני שהייתה לי גם HP מלפני כמה שבועות שבה גם השתמשתי בקיטים של DMO ולא הייתה שום בעיה הייתי מרוצה HP720 ליתר דיוק.

עכשיו החזרתי את הEPSON כי סוף סוף מצאתי לה שנאי.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע לגבי DMO מפני שההבדל בין המחיר הוא 50 ש"ח בערך. לעומת זאת ראיתי במישרדיה דיו ממוחזר שעולה 89 ש"ח וזה כבר מתחיל להיות משמעותי (לעומת ה-157 שעולה מקורי).

עריכה: ועוד דבר מצחיק הוא ציטוט מתוך האתר של DMO:

DMO קובעת: עדיף שימוש במחסנית חלופית על מחסנית מקורית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים