פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים אני לא יודע אם זה קשור לכאן כל כך או למקום אחר אבל מאמין שקשור לכאן... אני בא להכנס לדפדפן הוא פשוט טוען את הדף איזה דקה ואז רושם לא זמין תם הזמן המוקצב לחיבורלשרת ב־www.walla.co.il לוקח יותר מדי זמן להגיב. * יתכן שהאתר עמוס מדי או שאינו זמין כעת. בדוק את החיבור לרשת של המחשב שלך. * אם אין באפשרותך לטעון כלל דפים, בדוק את החיבור לרשת של המחשב שלך. * אם המחשב או הרשת שלך מוגנים על־ידי חומת אש או שרת מתווך, וודא של־Firefox יש הרשאה לגישה לאינטרנט. זה מה שהוא רושם אבל הכל טוב בדוק למה זה קורה אבל באקספלורר אני מצליח לגלוש ! ???
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים נסה בכל זאת זמנית לבטל את האנטי וירוס ואת ה firewall וכל מה שאתה לא יכול לחשוב עליו, ולראות אם זה משפיע. אם זה לא, נסה למחוק את הפרופיל שלך בשועל האש ולהריץ אותו מחדש (או בסדר ההפוך).
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מחבר מה אני יכול לעשות כלום לא עוזר הם אני יפנה לספק האם הוא יעזור ?כיביתי הכל סגרתתי הכל התקנתי עוד פעם מחקתי הכל כלום לא עובד !
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מחבר בדיוק זה מה שלא מחקתי ופתאום עשיתי איזה סריקה עם משהו ומצאתי את זה ומחקתי ! תודה עבוד עכשיו אפשר לנעול !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.