פורסם 2003 באפריל 122 שנים שלום, קיבלתי הרד דיסק חדש והייתי רוצה לחלק אותו, בדוס הייתי עושה את זה עם FDISK אבל איך עושים את זה בחלונות?תודה.יאיר.
פורסם 2003 באפריל 122 שנים אני משתמש בדיסקט איתחול של WIN MEאבל בעיה היחידה היא ש אני צריך להתקין אחר כך WIN ME ןעליו XP
פורסם 2003 באפריל 122 שנים מחבר כן אבל זה NTFS....נ.ב בפרופרטיס כתוב CAPACITY 2800ולמעטה רשום unallocated units 7000מה אני עושה אם זה? יכול להיות שזה חללק בכונן שפשוט נזנח בFDISK?תודה.יאיר.
פורסם 2003 באפריל 122 שנים מחבר מצאתי!!!!!!!!!!!!!!! :jump: :jump: בשבל לעשות FDISK בחלונות צריך ללחוץ כפתור ימני על MY COMPUTER.... MANAGE.... שם יש MANGAE DRIVES.... שם אפשר לעשות כל מה שרוצים!!!!!. יאיר.
פורסם 2003 באפריל 122 שנים מצאתי!!!!!!!!!!!!!!! :jump: :jump: בשבל לעשות FDISK בחלונות צריך ללחוץ כפתור ימני על MY COMPUTER.... MANAGE.... שם יש MANGAE DRIVES.... שם אפשר לעשות כל מה שרוצים!!!!!. יאיר. זה DISK MANAGEMENT. ואם אתה רוצה לעשות מחיצות מעל ל32 גיגה הוא ל איתן לך לפרמט אותן ב FAT32 אלה רק בNTFS. תיצתרך לצאת ל CMD ולכתוב: format drive letter: /fs:fat32
פורסם 2003 באפריל 322 שנים אפשר להשתמש גם בפקודה diskpart שהיא המקבילה לfdisk בXP.רק כדאי לקרוא בעזרה איך משתמשים בה כדי לא לעשות נזק בלתי הפיך.
פורסם 2003 באפריל 322 שנים partition magic 8התוכנה הכי טובה לעיסוק במערכות קבצים ומחיצות...וגם אין ממש סיכוי שמסתבכים שם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.