עבור לתוכן

מישחה טרמית + Q6600 + קירור סטוק.

Featured Replies

פורסם

או קיי, אז ככה כשהתכוונתי לקנות מחשב רציתי לקנות קירור אחר למעבד ובסופו של דבר לא יצא לי.

המחשב נימצא אצלי כבר 3 חודשים בערך. והיום בדקתי את הטמפרטורה של המעבד סתם בשביל לדעת שהוא בריא וטוב לו... וגיליתי ש4 הליבות על 80-90 מעלות, קיבלתי שוק זה בדרך כלל על 50 +\- ישר פתחתי את המחשב והתחלתי לנקות מאבק, הסרתי את הגוף קרור וניקיתי אותו ביסודיות וגיליתי שהמשכה הטרמית שבאה עם המעבד קשיחה כזאות כיאלו היא מסטיק... ומפוזר על המעבד\גוף קרור בצורה מאוד לא אחידה. מה יכולה להיות הבעיה של זה? אחרי הניקוי החזרתי הכול למקום וכרגע המחשב פועל והמעלות ירדו בכ2-3 מעלות אבל אני עדיין לא מרוצה..

יכול להיות שהמישחה הטרמית פגה תוקף? :nixweiss: (יכול לקרות כזה דבר בכלל?) ועוד משהו המאוורר לא הכי יושב טוב, אחד החיבורים שלו לא ממש יציבים אבל הגוף קרור תקוע די חזק ויציב כך שיכול להיות שזה לא הבעיה...

וואי כמה בעיות יש לי... אז מה אתם אומרים שכדאי להחליף קרור?

פורסם

קודם כול,אני מקווה שמרחת משחה חדשה על המעבד וניקית את המעפנה הישנה מהHEATSINK,אחרי זה אם אתה אומר שהקירור לא יציב על המעבד יכול להיווצר מצב שהמעבד לא מעביר את החום שלו כמו שצריך ומתחמם יתר על המידה.אני מציע שתפרק את הלוח את המעבד והקירור תרכיב מחדש ותוודא שהכול במקום.

ואחרי זה תעדכן פה לגבי טמפרוטרות במנוחה\מאמץ.

חוץ מזה,כשאתה קונה Q6600,אין טעם אפילו להוציא את הקירור סטוק מהקופסא,הוא פשוט לא מתאים למעבד הזה מבחינת צרכי הקירור שלו,הייתה יכול בכיף לקחת arctic freezer 7 במחיר שאם אינני טועה לא עולה על 170 שקל (גג וגם זה לא בטוח) ומספק קירור מעולה ושקט,(וגם מתאים לOC קל)

פורסם

הפריזר עולה בסביבות ה 120, וממה שהבנתי לא נראה לי שמרחת משחה תרמית חדשה, עצה שלי תכבה מיד את המחשב לפני שייגרם נזק ולך לקנות קירור...

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה אני כנראה אקנה קרור, דרך אגב כמה עולה מישחה טרמית?

פורסם

גרושים עד 40 ש"ח בכל חנות מחשבים רצינית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים