עבור לתוכן

בורדים חדשים עם מעבד מובנה?

Featured Replies

פורסם

כי המעבד הוא נייד יותר ויש סיכוי גדול יותר שיעקמו הפינים שעליו, כשהפינים על הלוח הם מוגנים יותר.

• תגובות 39
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שימוש ב-CPU OB - זו מגמה מבורכת! שימוש בסוקט - זה עניין יקר מאוד. העלות של CPU + לוח תרד ב50% להערכתי, מנסיון עם חברת FreeScale . החברה, יצרני מעבדי RISC - PowerQUICC , החליטה לבטל סוקט מלוח הפיתוח שלה, ומחירו צנח ב50%.

תחשבו - כמה פעמים החלפתם CPU על לוח ? אם בכלל - פעם אחת , אולי ? באותו מחיר - אם בכלל - תחליפו לוח, אז מה ?

לגבי זכרונות - לא הייתי ממהר כל כך. תכיפות השדרוגים גבוהה יותר...

פורסם
  • מחבר

אם אתה מדבר שטויות, עדיף שלא תדבר. אם אתה חושב שאתה מדבר דברי טעם (ומאוד לא הגיוניים) לפחות תביא מידע אמיתי שיגבה אותם.

אל תאמין לי, חכה עוד שנה :)

פורסם

אל תאמין לי, חכה עוד שנה :)

מה אתה עוד בשלך ?. :kopfpatsch:

שאתה יוצא בהצהרה כזאת משמעותית, ולא מגבה את דבריך בשום הסבר עדיף שלא תגיב. חבל לעשות צחוק מעצמך...

פורסם

אני חושב שהרעיון הבסיסי של הכל כלול בלוח מצוין

נכון שאם המעבד מתקלקל צריך להחליף הכל

אבל תחשבו כמה זול יהיה מחשב אם יבטלו את רוב חריצי ההרחבה ואת הסוקט

ובמקום תקבלו לוח\מעבד\כרטיס מסך\כרטיס קול \זיכרונות

הכל בחבילה זולה אחת

נכון בשלב הראשון מחשבים כאלו לא אמורים להיות לגימרים כבדים

כל עוד מפתחי המשחקים למחשב יחפשו יותר ויותר כח חישוב

אבל בעולם שנידים נמכרים יותר מניחים

יש מקום לשינוי תפיסה גדול כזה

ולרוב האנשים לקנות מחשב ממותג ב2000 שקל ולוותר רק על משחקים כבדים יהיה מצוין

נגיד לוח שכולל הכל חוץ מארדיסק ב1000 שקל

ומארז+ספק+ארד דיסק+צורב DVD בעוד 1000

תאורטית זה מאוד אפשרי ועדיין יהיה לזה רווח לחברות המיצרות

רק אם יכניסו WIN למחשב המחיר יגדל

פורסם
  • מחבר

מה אתה עוד בשלך ?. :kopfpatsch:

שאתה יוצא בהצהרה כזאת משמעותית, ולא מגבה את דבריך בשום הסבר עדיף שלא תגיב. חבל לעשות צחוק מעצמך...

הוכחה? תקרא איזה שינוי במעבדים ובארכיטקטורה הנהלם אמור לגרום ותגיד לי אתה אם אתה חושב שמחשב שתקנה היום יוכל להריץ את האפליקציות שיצאו בעוד שנה שמיועדות לפלטפורמה הזו. למה אתה חושב שיבואו ויגידו לך אל תקנה היום מחשב תחכה לנהלם? כולם רוצים להרוויח.

פורסם

לכל סוקט נתון יש כלכך הרבה דגמים של מעבדים שמתאימים לו, איך בדיוק יחליטו היצרניות כמה לוחות לייצר עם איזה סוג מעבד בדיוק ?

פורסם

לכל סוקט נתון יש כלכך הרבה דגמים של מעבדים שמתאימים לו, איך בדיוק יחליטו היצרניות כמה לוחות לייצר עם איזה סוג מעבד בדיוק ?

כמו שהם מחליטים בקונסולות רק פה יהיו כל מיני דגמים כמו שיש דגמים שונים ללוחות אם

לדוגמה יכולים לעשות לוח הכל OB אולטרה זול ב500 שקל וביצועים בהתאם

ולוח הכל OC ב4000 שקל וביצועים בהתאם

פורסם

בקונסולות יש לרוב רק דגם אחד שמיוצר (או 2-3 וזה אותו לוח) זה ממש לא אותו מצב פה (כמות הקומבנציות בין יצרניות לוחות האם לבין כמות סוגי המעבדים וכו'). וזה שהמעבד יהיה OB לא ממש ישנה את המצב בשביל אינטל (מבחינת הכסף שהיא תבזבז ו/או תדרוש מהיצרניות) שהרי בסה"כ בסוף זה עדיין יהיה גוק עם פלסטיק....

פורסם

בקונסולות יש לרוב רק דגם אחד שמיוצר (או 2-3 וזה אותו לוח) זה ממש לא אותו מצב פה (כמות הקומבנציות בין יצרניות לוחות האם לבין כמות סוגי המעבדים וכו'). וזה שהמעבד יהיה OB לא ממש ישנה את המצב בשביל אינטל (מבחינת הכסף שהיא תבזבז ו/או תדרוש מהיצרניות) שהרי בסה"כ בסוף זה עדיין יהיה גוק עם פלסטיק....

תיראה רוב האנשים היום לא צריכים אפילו מעבד כפול ליבה שלא לדבר על מרובה ליבות

רוב האנשים היום לא צריכים יותר מי 1 גיגה זכרון

והרוב לא צריכים יותר מכרטיס מסך OB

רק תבדוק נתוני מכירות למחשבים נידים ותבדוק כמה מהם נמכרים אם כרטיסי מסך OB (עזוב רובם המוחץ נימכרים ככה )

והרוב כרטיסי מסך של אינטל שהם גרועים במשחקים

האדם הפשוט לא גימר והאדם הפשוט לא ינסה להריץ את קריסיס

אבל האדם הפשוט כן יגלוש ברשת ושהHD יאפוך לסטנדרט הוא יצפה בסרטים האלו

ופה יש ליצרניות לפנות לקהל עצום אם מחשבים מותגים זולים

מחשבים שיראו בעיצוב דומים לקונסולות אבל יריצו ישומי מחשב ויהיו במחירים זולים בהרבה מהיום

לאינטל אולי זה לא משנה אבל גם לאינטל וגם לAMD יש מעבדים תקציבים שיכולים לישתלב מצוין

למעשה למחשב כזה יהיה עדיף כבר מעבדים של נידים אבל בשלב הראשון יכולים להכניס מעבדים כמו ה3600 לדוגמה

שעולה 300 שקל ללקוח פרטי אבל בטח יעלה פחות ליצרנים שיקנו בכמויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים