עבור לתוכן

ביטוח לאומי. מה זה השטויות האלה?!

Featured Replies

פורסם

לך לעבוד.

או שתחתום אבטלה ודמי הביטוח ינוכו לך מדמי האבטלה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו ראיתי שהצבא שלחו לי איזה מכתב שאני לא צריך לשלם על זה..

אבל עדין נראה לי המדינה מגזימה עם כל הביטוחים שיש.

מה שמפריע לי זה לא כמות הביטוחים(!) פשוט כשאתה מצרף את כולם ביחד + כל אותם שאר החובות שחייבים לשלם למדינה, זה יוצא שחלק נכבד מאוד מהעבודה שלך זה פשוט בשביל לשלם למדינה.. לדעתי הם ממש מגזימים עם המחיר של כולם ביחד.

פורסם

ברוך הבא לעולם האמיתי. :xyxthumbs:

פורסם

עכשיו ראיתי שהצבא שלחו לי איזה מכתב שאני לא צריך לשלם על זה..

אבל עדין נראה לי המדינה מגזימה עם כל הביטוחים שיש.

מה שמפריע לי זה לא כמות הביטוחים(!) פשוט כשאתה מצרף את כולם ביחד + כל אותם שאר החובות שחייבים לשלם למדינה, זה יוצא שחלק נכבד מאוד מהעבודה שלך זה פשוט בשביל לשלם למדינה.. לדעתי הם ממש מגזימים עם המחיר של כולם ביחד.

מה אתה לא מבין ?! אולי עכשיו אתה חושב שזה מיותר אבל אם חלילה תצטרך את זה אתה תחשוב אחרת.

מקודם אמרת שבמקום לשלם למדינה כל חודש אתה יכול פשוט לשים כסף בצד כל חודש וזה יהיה אותו דבר אבל מה שאתה לא מבין שזה פשוט לא..

אם תפצע עוד שנה מהיום? ולא שילמת ביטוח לאומי? אז יהיה לך 2000 שקל שחסכת בעצמך, כשהביטוח הלאומי יכל לשלם על ההוצאות הרפואיות שלך.

אני מקווה שלא אתה ולא אף אחד אחר לא יצטרך להשתמש אף פעם בשירותי הביטוח הלאומי אבל במדינה כמו שלנו[וכמעט כל מדינה בעולם] זה פשוט מדע בדיוני לחשוב ככה. אני מעדיף לשלם ולדעת שאני לפחות קצת מכוסה ולקוות שאני לא אצטרך את זה אף פעם.

פורסם
  • מחבר

אבל ממה שאני שומע מההורים שלי וכל מיני אנשים שזה בכלל לא עוזר. למשל הם כל הזמן מתלוננים שהביטוח הלאומי כמעט ולא עוזר להורים שלהם, רק איזה 1000-1500 בחודש.. למי זה מספיק?

פורסם

אני עדיין לא מבין מה הטעם בדיון הזה?!

פורסם

רגע וכשמקום העבודה שלך יפריש לך ביטוח מנהלים וקופת גמל, אתה גם תגיד לו מה זה השטויות האלו, תן לי את הכסף ואני כבר יחליט מה לעשות איתו ?

פורסם
  • מחבר

יש הבדל עצום בין שני הדברים...

אני בטוח שאין טעם לפרט אותו.

פורסם

אחרי כל שנתיים של עבודה, תגרום למקום העבודה שלך לפטר אותך, חודשיים של דמי אבטלה יחזירו לך את הכסף. :lol:

אבל אני לא רואה הרבה אפשרויות קידום. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים