עבור לתוכן

בעיה מוזרה מאוד עם ICQ6

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מפעיל את ICQ6 מופיע לי פתאום בפינה השמאלית העליונה של המסך שני קווים ירוקים קטנטנים על רקע שחור .הקווים מופיעים רק בDESKTOP וכל דבר אחר שמופעל עולה עליהם ומסתיר אותם וכאשר מכבים את הICQ הם נעלמים.

שמתי לב לזה רק לפני שעה ואז שאלתי חבר שיש לו ICQ6 והוא שם לב שגם לו יש את הקווים האלה בדיוק באותו מקום(הוא משתמש בלפטופ של DELL,לא שזה משנה משהו).

שכל מי שיש לו ICQ6 מופעל שיבדוק אם גם לו יש אותם....

מישהו יודע ממה הקווים האלה נובעים?האם אפשר להעלים אותם?

עקרונית כרגע זה ממש לא נראה מזיק וזה גם לא מפריע כי כל דבר אחר עולה על זה אבל אני מפחד שבעתיד זה איכשהוא ייצרב על המסך ויופיע בכל מקום,כלומר יגרום למשהו כמו פיקסלים שרופים באזור ההוא(קצת פראנואיד עכשיו,מסך חדש לגמרי.. :-\)

תודה רבה לעונים

פורסם

תצרף תמונת מסך

פורסם

כן גמלי יש...

פשוט תחליף צבע רקע

אצלי זה נעלם...

פורסם
  • מחבר

טוב הנה התמונה...

greenlinesbs6.th.jpg

החץ כמובן לא מופיע על המסך שלי אלא שני הקווים הירוקים האלה לשמאלו...כמובן שפה זה הרבה יותר גדול במציאות הם ממוקמים בפינה השמאלית העליונה והם בגודל 2 מילימטר בערך...

כן גמלי יש...

פשוט תחליף צבע רקע

אצלי זה נעלם...

החלפתי כבר כמה טפטים לשולחן העבודה ובכולם הפסים מופיעים...האם אתם בטוח שאצלך הם נעלמו אחרי שהחלפת תמונה או שאולי הם עדיין שם ופשוט לא שמת לב?

פורסם

טוב הנה התמונה...

greenlinesbs6.th.jpg

החץ כמובן לא מופיע על המסך שלי אלא שני הקווים הירוקים האלה לשמאלו...כמובן שפה זה הרבה יותר גדול במציאות הם ממוקמים בפינה השמאלית העליונה והם בגודל 2 מילימטר בערך...החלפתי כבר כמה טפטים לשולחן העבודה ובכולם הפסים מופיעים...האם אתם בטוח שאצלך הם נעלמו אחרי שהחלפת תמונה או שאולי הם עדיין שם ופשוט לא שמת לב?

נעלמו לגמרי

תחליף את הצבע של השולחן עבודה

לא טפט...ככה זה עבד אצלי בכל אופן...

פורסם
  • מחבר

החלפתי צבע,לא נעלם...

למישהו יש מושג מה זה?

פורסם
  • מחבר

קיצר אני מבין שלאף אחד אין תשובה...למישהו יש פה את ההתקנה של ICQ6 לפני שהם שינו לגרסה החדשה שבאתר שלהם עם הZLINGO או איך שלא קוראים לזה?ד"א עברו 24 שעות מאז ההודעה אחרונה שלי אז לא לתת לי אזהרה על דאבל פוסט :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים