פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים שלום!אני חדש באתר ויש לי בעיה- התקנתי אתמול ויסטה, ויש לי את המערכת רמקולים של קריאייטיב INSPIRE T6060, הלוח אם שלי הוא MSI NEO P965, אני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח, וזה כותב לי שהדרייבר לא תומך בווינדוס ויסטה, ואני חייב את הדרייבר הזה כי רק דרכו אני יכול לשנות את ההגדרות של הרמקולים שישמעו מכולם, יש לי מערכת 5.1 ועכשיו שומעים רק מ2 רמקולים.אולי גם דרייבר של הרמקולים יוכל לעזור כי כנראה גם דרכו אני אוכל להגדיר את השמיעה ברמקוילם.מה שאני בעצם מבקש זה דרייבר לכרטיס קול או לרמקוילם שלי, או הדרכה איך להפעיל את כל הרמקולים.תודה רבה מראש.
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מועבר לפורום תוכנהתערוך את הכותרת שתפרט באיזה דרייבר מדוברותוריד את הדרייבר העדכני ביותר למערכת ההפעלה הרצויה מאתר היצרן של צ'יפ כ. הקול (לדוגמא רילטק).
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מחבר מועבר לפורום תוכנהתערוך את הכותרת שתפרט באיזה דרייבר מדוברותוריד את הדרייבר העדכני ביותר למערכת ההפעלה הרצויה מאתר היצרן של צ'יפ כ. הקול (לדוגמא רילטק).אוקיי, הורדתי את הדרייבר מהאתר של רילטק שמתאים לויסטה, אבל תראה מה זה רושם לי: http://aycu24.webshots.com/image/36623/2003619227251620195_rs.jpgאני שומע רק מ2 רמקולים וזה משגע אותי!למה זה לא נותן לי להגדיר שישמעו מ5.1? ב-XP זה עבד...
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים תן סקרין-שוט מלשונית SPEAKERS CONFIGURATIONותערוך את הכותרת שתיהיה יותר מפורטת.
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מחבר תן סקרין-שוט מלשונית SPEAKERS CONFIGURATIONותערוך את הכותרת שתיהיה יותר מפורטת.לא משנה, אחרי שעה של תסכול הצלחתי, תודה רבה בכל זאת אחי.אפשר לנעול...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.