עבור לתוכן

קניתי את הCreative T6060!שאלות לגבי הרמקולים

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות לגביהם.

אציין דבר ראשון ששומעים מצויין ולפחות בינתיים אני מאוד מרוצה מהם,הסאב וופר מפחיד כמה שהוא מרעיד את הרצפה בעוצמת סאב חזקה.

אבל יש לי כמה שאלות:

1.בשירים שקטים כגון alicia keys - Fallin' או Led Zepelin - Starway to Heaven אז בקטעים של הכלים,השקטים יותר,הרמקולים כבר עושים רעש סטטי ("סססס" כזה)שאפשר בהחלט להבחין בו,כבר באמצע מד הווליום(שהאמת זה ווליום די חזק,אבל לא יודע אם זה אמור להיות ככה)..מה אתם אומרים?בעיה ברמקולים?זה ככה פשוט כי הם 5.1 לא ברמה גבוהה?אולי בעיית דרייברים והגדרות?מקווה שלכם הפתרונים

2.לפעמים קולות הדיבור שיוצאים דרך הCenter נשמעים לי קצת מתכתיים כאלה.אתם מכירים אולי מקרים דומים?אולי אני סתם הוזה?

3.בשיר Led Zepelin - Starway to Heaven בהתחלה יש פריטה איטית על גיטרה ונגינה על חליל עם זה.את פריטת הגיטרה אני שומע רק ברמקול השמאלי,אבל את כל השאר המוזיקה אני שומע מצויין בשאר הרמקולים.האם זהו ככה מתכונן פיצול הערוצים בשיר או שזאת בעיה ברמקולים או אולי בגרסה הספציפית שיש לי...?

4.אציין שאצלי המוזיקה יוצאת מכל הרמקולים...כל מה שעשיתי היה להגדיר את הREALTEK HD AUDIO לתצורה של 6 רמקולים(5 וסאב אבל שם זה נקרא 6) והסטריאו מפוצל ל5.

פורסם

תממיך את הטרבאל והבאס

וכן כל רמקול כמעט ישמיע את הססססס הזה זה המתח החשמלי שיוצא מהמגבר

פורסם

לרמקולים כאלה הייתי קונה כרטיס קול חיצוני ..

ולגבי הרעש הסטטי , זה רק אם הם בפול וליום (למרות שזה לא צריך להיות ככה )

פורסם
  • מחבר

אז זהו שכשיש חלקים שקטים בשירים(כגון רק כלים כגון פריטה על גיטרה אבל שום דבר חוץ מזה..)כבר באמצע הווליום(לפי המד שעל השלט) אפשר לשמוע את הרעש.

בעיה ברמקולים או שככה הרמקולים פשוט?

כן אולי בעתיד אני אוסיף כרטיס חיצוני בינתיים אין לי עוד 400-500 שקל בשביל זה....

פורסם

3.בשיר Led Zepelin - Starway to Heaven בהתחלה יש פריטה איטית על גיטרה ונגינה על חליל עם זה.את פריטת הגיטרה אני שומע רק ברמקול השמאלי,אבל את כל השאר המוזיקה אני שומע מצויין בשאר הרמקולים.האם זהו ככה מתכונן פיצול הערוצים בשיר או שזאת בעיה ברמקולים או אולי בגרסה הספציפית שיש לי...?

השאלה היחידה שאני יכול לענות עליה ]:

אצלי הגיטרה בהתחלה מימין והחליל (ועוד כלי קצת אחרי זה) משמאל. או שאחד מאיתנו הפוך או שהפלאפון שלי הפך אותם, אבל בכל מקרה את הגיטרה שומעים רק בצד אחד.

אם בשאר השירים זה בסדר אין עם זה שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

כן גם אצלי זה גיטרה בימני חליל בשמאלי התבלבלתי חח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים