פורסם 2003 באפריל 122 שנים אני עומד לקבל P4 2.66Ghz חדש והבנתי שיש לו ליבה ענקית כזאת על כל ה CPU, בניגוד למעבד ה AMD שיש לי עכשיו שיש לו ליבה קטנה יחסית לשאר השטח. הליבה של הP4 נראת משהו כזה: או הממ... איך אני אמור למרוח את ה Arctic Silver שלי על זה ? על כל החלק הכסוף ? ומה עם החור הזה שם ?
פורסם 2003 באפריל 122 שנים מחבר שם יש מעבד Intel עם ליבה קטנה כמו אצלי...אני הבאתי תמונות במיוחד, איך אני מורח על זה ?
פורסם 2003 באפריל 122 שנים מחבר אתה בטוח ? ומה עם החור הזה ?מישהו שיש לו כזה מעבד ומרח או יודע בוודאות בבקשה...
פורסם 2003 באפריל 122 שנים אתה בטוח ? ומה עם החור הזה ?מישהו שיש לו כזה מעבד ומרח או יודע בוודאות בבקשה...כן, למרוח על הכללי יש מעבד אינטל, עם אותו חורוזה בסדר גמור,גם אני נתקלתי בשאלה הזאת בהתחלה.... אין ממה לחשוש
פורסם 2003 באפריל 122 שנים זה לא גודל הליבה פשוט יש על הP4 מפזר חום מאלומיניום שהזביקו לליבה ככה בפנים הליבה הרבה יותר קטנה אתה יכול למרוח את המשחה באמצע ולא על הכל כי בכל זאת החום לא מגיע כל כך לקצוות המעבד..
פורסם 2003 באפריל 222 שנים הממ ok...ואת המשחה להכניס לחור או לא ? :-\כבר אמרתי לך, כןכלומר, אתה לא צריך לכניס "בכוונה", זה פשוט מה שיקרה אם תשים הרבה משחה, זה הכלואם יש לך ספק בידע שלי, תחכה שמישהו "מבין יותר" יגיד לך את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.