פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים utorrent היא תעבוד עם האנטי וירוס של נוד 32 גירסא 3 האם לא תהיה בעייה של חסימת פורטים? האם תיפתר בעיית ה nat שקיימת ?מה הפורטים שעליי לפתוח שעובדים עם התוכנה הזאת? תודה מראש .
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים עם אנטי וירוס לא תהיה בעיה בכלל,עם חבילת אבטחה שכוללת פיירוול תצטרך לפתוח את הפורטים המתאימים.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים utorrent היא תעבוד עם האנטי וירוס של נוד 32 גירסא 3 האם לא תהיה בעייה של חסימת פורטים? האם תיפתר בעיית ה nat שקיימת ?מה הפורטים שעליי לפתוח שעובדים עם התוכנה הזאת? תודה מראש .יש את נוד 32 כאנטי וירוס לעצמוויש את הגירסא של נוד SMART משהו.. שזה כולל פיירוואל וספייור אצל חבר שלי יש ולא הבנתי כלום מהפיירוול המציק הזה וכשאתה מבטל אותו הוא ותב לך שהמחשב שלך לא מספיק מאובטח
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר עם אנטי וירוס לא תהיה בעיה בכלל,עם חבילת אבטחה שכוללת פיירוול תצטרך לפתוח את הפורטים המתאימים.מה הם הפורטים המתאימים? יש לי מודם רשת של אלקאטל (לא יודע אם זה חשוב )ואתה אומר שאם הנוד גירסא 3 לא תהיה בעיה נכון? תודה.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים לדעתי הפורט משתנה כל פעם שמתקינים,אבל ישר אחרי ההתקמה אתה בוחר פורט.אתה גם יכול לבדוק איזה פורט בשימוש התפרטי CONNECTION תחת PREFERENCES.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אחרי ההתקנה, כנס לתפריט הנ"ל, תבחר שלא יעשה פורט רנדומלי, תבחר מספר בין 1024 ל 65000 ותדאג לפתוח אותו בחומת אש / ראוטר וזהו.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אחת התוכנות הכי נוחות שפגשתי, תעשה שזה יפתח לבד פורטים ותתחיל להוריד חופשי. במידה ויש לך ראוטר אז תפתח גם שם את הפורטיםאם אתה מגביל את מהירות העלאה אז תגביל אותה באמצעות תוכנה חיצונית כדי שמהירות ההורדה לא תיפגע.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אם אתה מגביל את מהירות העלאה אז תגביל אותה באמצעות תוכנה חיצונית כדי שמהירות ההורדה לא תיפגע. כי ממש קשה לתת 6 קילו בייט חזרה ?
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים כי ממש קשה לתת 6 קילו בייט חזרה ?תגיד את זה לאנשים שיש להם חבילה של 750K.חוץ מזה, יש זמנים שמורידים ויש זמנים שמעלים.
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים מחבר צריך להגביל מהירות? יש לי חבילת גלישה של 2.5 מגה . תודה על העזרה בהגדרות התוכנה
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים תגביל את המהירות העלאה לחצי (בין 10K- 15K ) כדי להוריד על מקסימום ותפתח את הפורטים דרך התוכנה (וגם בפיירוול /ראוטר אם יש לך) וזהו...
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים מחבר אני חייב לעשות את זה ולא להסתפק בהגדרות הקיימות שהתוכנה הגדירה?ועוד שאלה ב preference בלשונית download אני צריך להגדיר תיקיה שלשם ילכו כל ההורדות ? כי כרגע הרובריקה הזו ריקה. תודה.
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים תתקין Netlimiter 2 ו תגביל את מהירות ההעלה שלך ל-1KB רק אל תשכח לבטל את ה firewall של התוכנה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.