פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים בוקר טוב לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון ביותר לפתוח את הדיון אבל אני אנסה.. יש לי פורום ואני רוצה להוסיף לו סמיילים, אבל כל פעם שאני מנסה להוסיף אחד הוא יוצא עם רקע שחור/לבן למרות שהוא לא אמור. תהליך העלאת הסמיילי הוא די פשוט, בפאנל ניהול יש אפשרות לעיון -> הוספת קיצור וזהו כביכול. אולי מישהו יוכל להסביר לי מה אני עושה לא כשורה?
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אתה צריך לשמור אותם עם ההגדרה של שקיפות.באיזה תוכנה אתה יוצר את האייקונים?
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר אתה צריך לשמור אותם עם ההגדרה של שקיפות.באיזה תוכנה אתה יוצר את האייקונים?לא יצרתי אותם, הורדתי אותם בתור סט מהאתר הבא: http://www.big-boards.com/smileys.php#כשאני פותח את הסמיילים על המחשב לא מופיעה רקע, אבל ברגע שאני מעלה אותם פתאם יש רקע שחור.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אז אם ככה אני מאמין שהבעיה היא ההגדרות של הפורום שלך.אתה בטח מתבסס על משהו סטייל SMF - תנסה לשאול באתר הרשמי.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר היי,הפורום הוא בבנייה אישית.ודווקא סמיילי אחד כן מופיע כמו שצריך, מוזר לגמרי..
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים הורדתי חבילת אייקונים מהאתר שהבאת וראיתי שהרוב PNG. לא יודע אם מישהו שם לב, אבל IE קצת מתקשה להציג את הרקע השקוף שלהם. כאן הציעו לי לשמור כGIF במקום PNG, אבל אני בטוח שיש דרך לגרום IE להציג את השקיפות כמו שצריך.
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים מחבר הורדתי חבילת אייקונים מהאתר שהבאת וראיתי שהרוב PNG. לא יודע אם מישהו שם לב, אבל IE קצת מתקשה להציג את הרקע השקוף שלהם. כאן הציעו לי לשמור כGIF במקום PNG, אבל אני בטוח שיש דרך לגרום IE להציג את השקיפות כמו שצריך. איפה זה כאן? ודווקא הסט שהורדתי היה GIF.
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים איך אני עושה רקע שקוף בתמונה שאני שומר בתור GIF ?תלוי בתוכנה שאתה משתמש בה.בPhotoshop לדוגמא יש אפשרות לשמור את הקובץ עם או בלי שקיפות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.