עבור לתוכן

עזרה בהצמדת כתוביות לצמיתות

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם יש דרך להצמיד כתוביות לצמיתות בשיטה מהירה יור מוירטואלדב, לא avisub.

ושמעתי על איזה שיטה של הפורמט dvd שאפשר רק לשים בצריבה את הכתוביות עם הסרט יעני באותו דיסק רק נפרדים ושהדיוידי ידע לזהות שהכתוביות שייכות לסרט וינגן את הסרט עם הכתוביות.-מישהוא יודע על השיטה הזאת?

פורסם

בקשר ל1 - תנסה את התוכנה avirecomp , לא ניסיתי אותה אבל שמעתי שהיא קלה לתפעול, לא יודע בקשר למהירות.

בקשר ל2 ,זאת לא שיטה, זה תלוי במכשיר DVD שלך אם הוא תומך בזה או לא. כל מה שצריך לעשות זה לצרוב את קובץ הוידאו ואת קובץ הכתוביות עם אותו שם.

פורסם

בקשר ל1 - תנסה את התוכנה avirecomp , לא ניסיתי אותה אבל שמעתי שהיא קלה לתפעול, לא יודע בקשר למהירות.

בקשר ל2 ,זאת לא שיטה, זה תלוי במכשיר DVD שלך אם הוא תומך בזה או לא. כל מה שצריך לעשות זה לצרוב את קובץ הוידאו ואת קובץ הכתוביות עם אותו שם.

בקשר ל1- באמת קלה לתפעול (מפעילה את המקודד לבד).

בקשר ל2 - רק צריך לוודא שהDVD קורא ויודע לזהות את הפורמט של הכתוביות (ואם לא, אז לבדוק אפשרות לעדכון קשוחה).

פורסם
  • מחבר

אה וניסיתי את avirecomp והיא משתמשת בוירטואלדב כלומר התהליך הוא ארוך ואיטי( למרות שלפחות זה לא פוגע באיכות) אבל בכל זאת אין אולי תוכנה אחרת? מהירה יותר שלא פוגעת באיכות ובאודיו?

ובקשר לשיטה הזאת עם הדיוידי, יש לי דיוידי מאוד מתקדם שקורא כמעט את כל פורמטי הסרטים, עכשיו איך אני אדע אם הוא תומך באפשרות של הוספת כתוביות באופן נפרד על אותו דיסק?

ואיך אני יודע אילו סוגי כתוביות הוא קורא?(כי לא הבנתי בדיוק את ההסבר ואת המילה "קשוחה").

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים