עבור לתוכן

שאלה: האם מישהו קנה חומרה כשלהי מהאתר Tigerdirect ???

Featured Replies

פורסם

היי

אם קניתם חומרה כשלהי מאתר שמצויין בכותרת אשמח לקבל ממכם חוות דעת כלשהי, האם כדאי בכלל לקנות חלקים למחשב מאתרים שהם מחוץ לארץ, האם זה שווה את המחיר הזול??

תודה יום טוב...

פורסם

פעם ראיתי אצלהם מוצר מעניין, בירור קצר של ביקורות הראה שהם הגרסה האמריקאית (והגרועה הרבה יותר) של ksp/ivory שלנו.

כלומר מחיר טוב וכמעט ללא אחריות/המוצר לא הגיע/doa/החיוב היה כפול... ושאר פעלולים ותעלולים שחברות "פעמיים מצליח" עושות בשביל לשרוד

פורסם
  • מחבר

הבנתי.... אז אולי אתה מכיר חנויות עם ביקורות טובות שמחוץ לארץ ומבצעים משלוחים לפה??

פורסם

תבדוק את newegg.com האתר הכי טוב אם הרבה ביקורות של אנשים על המוצרים.ושירות לקוחות מעולה אבל עדיין קיימות מספר בעיות:

1.גם אתר או חברה הכי טובים שולחים מוצרים לא תקינים או שמוצר "מת" אחרי כמה שבועות,קורה גם בארץ

2.ברוב המקרים אין אחריות יצרן אלא אם היבואן של המוצר בארץ יהיה מוכן לתת אחריות

3.גם אם המחיר של המוצר עצמו באתר זול יותר צריך להוסיף לזה משלוח,מע"מ וכו'

יש עוד כמה אתרים פחות מומלצים כמו:

http://www.zipzoomfly.com/jsp/Home.jsp

clubit.com

פורסם

אני חיפשתי בכמעט כל אתר חומרה אמריקאי. ממש בעשרות, אם לא מאות.

אף פעם זה לא היה שווה להזמין משם משהו. ואם כן, זה היה במידה כל כך קטנה- שזה לא שווה את הטרחה, חוסר האחריות, הזמן שיקח לזה להגיע, הסיכוי שתהיה בעיה עם המכס וכו'.

היו 2 פעמים בהן הזמנתי חומרה מחו"ל ובהן זה היה מ EBAY. פעם אחת- זיכרון חדש (לפני איזה חודשיים). יצא זול באיזה 60 שקל מבארץ. כמובן שזה בגלל שעלות המשלוח של זיכרון היא אפסית.

פעם שניה- מעבד משומש. שוב, גם כאן, עלות המשלוח היא אפסית.

פורסם

אני קניתי כרטיס מסך 8800GT של XFX ב-TigerDirect לפני שלושה שבועות ולא היו לי בעיות בכלל איתם.

מה שכן אני שלחתי את המוצר לכתובת בארה"ב ומישהו הביא את זה בשבילי לארץ.

הם כן מבקשים שתאשר כל הזמנה טלפונית כדי לוודא שהיא לא פיקטיבית, שיחה זריזה למרכז השירות שלהם מסדרת את זה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש עוד מישהו שהזמין מהם?

אני שוקל להזמין כמה מוצרים.

לגבי איכות החנות :

http://www.bizrate.com/ratings_guide/cust_reviews__mid--23939.html

מעל 300 אלף לקוחות ,אני חושב שזה מספיק.

מה עם מכס על מוצרים כמו מסך-מחשב וכרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים