עבור לתוכן

שרתים באימיול- חשוב?

Featured Replies

פורסם

אני כבר שנים עובד עם האימיול ומאוד מודע ומשתדל שאהיה מחובר לשרת עם הכי הרבה משתמשים באותו הרגע (עד כמה שהוא נותן לי).

הבעיה היא שלאחרונה התחילו להיות לי בעיות בחיבורים לשרתים גבוהים, ואני נאלץ להתפשר לפעמים על שרתים עם מעט יחסית משתמשים.

אה-מה-מה, יצא לי לא מעט פעמים לראות שלמרות שהוא מחובר לשרת עם כמה קילו משתמשים בלבד (הרבה פחות מ-100, למשל) , הוא עדיין מסוגל להוריד במהירות של למעלה מ350 למשך זמן ממושך.

השאלה היא - האם כמות המשתמשים לשרת משנה לאורך כל הזמן, או בעיקר בחיפוש, שאני מעדיף כמה שיותר מקורות אפשריים?

פורסם

דברייך היו נכונים בעבר בו האימיול היה מבוסס על שרתים בלבד וככל שהשרת היה גדול יותר כך היית מוצא יותר דברים. היום יש את תוסף הקדמילה שמאפשר לך חיבור ישיר למשתמשים כך שיכול להיות מצב שבו אתה מחובר לשרת עם כמה מאות אנשים אך מוריד במהירות גבוהה מאוד בזכות חיבור ישיר למספר משתמשים דרך הקדמילה.

בכל מקרה כדאי לשים לב שהרבה שרתים נפלו בחודשים האחרונים ובמקומם עלו שרתים מזויפים אשר מציפים משתמשים בספאם ובקבצים פגומים/וירוסים, קפוץ לביקור בפורום הרשמי של אימיול ותקרא שם את המדריכים לגבי עדכון שרתים אמיתיים ודרכים להימנע משרתים מזויפים.

פורסם

זה לא שינה גם בעבר. ממילא האימיול יודע לעבוד מול כל השרתים ברשימה שלו (ולא רק מול זה שהוא התחבר אליו - שזה אומר שהוא מאנדקס את הקבצים שלו וזהו).

זה משנה רק במקרה שיש לך low-id, ואז אתה יכול להוריד רק מאנשים שמחוברים לשרת שאתה מחובר אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים