עבור לתוכן

מבקש עזרה בבחירת עכבר בתקציב יחסית נמוך 150-180 ש"ח.יש כמה הצעות לעכברים בתגובה.

Featured Replies

פורסם

אני בעקרון גם צריך לקנות עכבר, אבל אני קונה ללפטופ... ומעדיף כן למשחקים, אבל גם עם ההתלבטות בנוגע לאלחוטי או לא...

אם הייתי מחליט שאני צריך עכבר קטן, נוח ולא למשחקים הייתי לוקחת את ה3000 של מיקרוסופט...

אבל אני נוטה יותר לכיוון ה518, למרות שאני עם ויסטה, אז מעניין אם מה שאומרים על הדרייברים נכון או לא... (קראתי על זה בכמה ת'רדים)

מבחינת מראה אהבתי את הסדרות של מיקרוסופט, את ה3000 ו4000 את ה5000 לא ראיתי בפנים... מעבר לזה אני לא יכול לעזור הרבה יותר :)

ובכל מקרה, ניתקלת פעם בעכבר מקצועי או לא שלא עובד בצורה טובה?

(אני בבית עם האופטי הישן של MICROSOFT ועובד לי מעולה...)

פורסם
  • מחבר

אני בעקרון גם צריך לקנות עכבר, אבל אני קונה ללפטופ... ומעדיף כן למשחקים, אבל גם עם ההתלבטות בנוגע לאלחוטי או לא...

אם הייתי מחליט שאני צריך עכבר קטן, נוח ולא למשחקים הייתי לוקחת את ה3000 של מיקרוסופט...

אבל אני נוטה יותר לכיוון ה518, למרות שאני עם ויסטה, אז מעניין אם מה שאומרים על הדרייברים נכון או לא... (קראתי על זה בכמה ת'רדים)

מבחינת מראה אהבתי את הסדרות של מיקרוסופט, את ה3000 ו4000 את ה5000 לא ראיתי בפנים... מעבר לזה אני לא יכול לעזור הרבה יותר :)

ובכל מקרה, ניתקלת פעם בעכבר מקצועי או לא שלא עובד בצורה טובה?

(אני בבית עם האופטי הישן של MICROSOFT ועובד לי מעולה...)

אממ בעיקרון הבעיית דריברים לפי מה שאמרו פה זה רק אם יש לך מקלדת ועכבר של לוגיטק וזה רק בויסטה..

ויצא לי להשתמש בG5 וG7 והיו נוחים מאוד ולא היו בעייות (אצל חברים ולא היה אצלם שום בעיות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים