עבור לתוכן

מבקש עזרה בבחירת עכבר בתקציב יחסית נמוך 150-180 ש"ח.יש כמה הצעות לעכברים בתגובה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש עכבר אמין שישמש אותי להרבה זמן , ולמרות שאני משחק CS וקצת פוטושופ אני לא צריך עכבר עם חמישים מיליון DPI..

אני חייב שהוא יהיה אלחוטי ככה שזה מהווה קצת בעיה אבל מצאתי כמה אפשרויות:

MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE 5000 METALLIC GREY

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8947

או :

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10307

אשמח לעוד הצעות ולתגובות .

תודה :xyxthumbs:

פורסם

LOGITECH MEDIA KB.ELITE

אני בחיים שלי לא קונה עוד מקלדות ממיקוסופט

רק לוג'יטק!

לגבי העכבר היה לי דומה לזה אבל הוא לא משהו....איטי נורא

פורסם

ממליץ על הMedia elite, מקלדת מצויינת

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , אני כנראה אלך עליה .

שמעתי על הבאגים של הדריברים עם ויסטה אך זה לא משנה כי אני לא משתמש בויסטה.

ערכתי את ההודעה שלי לעזרה עם בחירת העכבר כי לא רציתי להציץ את הפורום אז אשמח אם תעזרו לי בבחירה !

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שאפשר להשיג MX518 ב200 ש"ח , וזה עכבר מאוד מומלץ

פורסם

איפה ראית במחיר הזה?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאפשר להשיג MX518 ב200 ש"ח , וזה עכבר מאוד מומלץ

אפשר ב-160 ב-TMS אבל אני צריך אלחוטי ..

תודה :]

פורסם

אממ אני זוכר שזה עלה 200 ולא 250, my bad

בכול מקרה, למה אלחוטי? למשחקים חוטי יותר טוב (בגלל המהירות תגובה)

פורסם

אתה יודע מה משותף לכל מוצרי מיקרוסופט? איכות ירודה , אני רציתי את הסידוינדר (עכבר חדש) עד שהיה רשום בכל הביקורות שהוא ממש לא אידותי וזול , וככה לכל מוצרי מיקרוסופט הם סתם מישתמשים בשם שלהם.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה משותף לכל מוצרי מיקרוסופט? איכות ירודה , אני רציתי את הסידוינדר (עכבר חדש) עד שהיה רשום בכל הביקורות שהוא ממש לא אידותי וזול , וככה לכל מוצרי מיקרוסופט הם סתם מישתמשים בשם שלהם.

לכן גם לויסטה שלך יש איכות ירודה וגם כן ל-XP?

זה כמו שאני אגיד עכשיו שלוגיטק חרא בגלל שיש להם עכבר יקר ולא "אידותי" :bash::s07:

אם אין לך מה להגיד, ואתה לא מבין ולא מכיר את העכבר הנ"ל פשוט אל תגיב! מה אתה מנסה להעלות פה את מונה ההודעות שלך ? :s07:

בכל אופן- אני חייב אלחוטי , וכמו שאמרתי אני לא גיימר ומספיק לי ה800 DPI ולא צריך דיוק גבוהה .

תודה ..

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

מה הקשר יא דביל , אתה חושב שאותם אנשים שעשו את הויסטא עשו את זה יא אידיוט :lol: :lol: :screwy: :screwy: :screwy:

תיקרה ביקורות יא פאן בויי מסריח , מה הקשר מונה הודעות , אם הייתי רוצה להעלות אותו לא הייתי כותב הודעה כלכך ארוכה

ותהנה מהעכבר באיכות ירודהבמחיר מסריח ממפעל בסין שנקנה בידי מיקרוסופט , אני עם המוצרים שלהם גמרתי ... :s07: :s07: :bash: :bash: :bash:

"אשמח לעוד הצעות ולתגובות ." עלק...

פורסם
  • מחבר

מה הקשר יא דביל , אתה חושב שאותם אנשים שעשו את הויסטא עשו את זה יא אידיוט :lol: :lol: :screwy: :screwy: :screwy:

תיקרה ביקורות יא פאן בויי מסריח , מה הקשר מונה הודעות , אם הייתי רוצה להעלות אותו לא הייתי כותב הודעה כלכך ארוכה

ותהנה מהעכבר באיכות ירודהבמחיר מסריח ממפעל בסין שנקנה בידי מיקרוסופט , אני עם המוצרים שלהם גמרתי ... :s07: :s07: :bash: :bash: :bash:

הייתי שם לך באן לחודש אבל אני לא מנהל .

אני לא הולך להגיב לך על ההודעה , רק דבר אחד- אני לא אמרתי שום דבר שקשור לזה שאני פאנבוי של מיקרוסופט , רק הצגתי את דעתי על התגובה שלך .

אני לא חושב שמיקרוסופט יותר טובים מלוגיטק בעיניין עכברים\מקלדות.

פורסם

לא יהיה נעים ברגע שיראו את המודעה הנחמדה הזאת...

וNight fire למה אתה נעול על אלחוטי? זה למחשב רגיל או לפטופ?

פורסם
  • מחבר

עכשיו שאני חושב על זה אז באמת לא כלכך לחוץ על אלחוטי. אני פשוט מעדיף אלחוטי מאוד.

יש הצעות מעניינות ? גם לא אלחוטי?

תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים