פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים שלום, אני מחפש עכבר אמין שישמש אותי להרבה זמן , ולמרות שאני משחק CS וקצת פוטושופ אני לא צריך עכבר עם חמישים מיליון DPI.. אני חייב שהוא יהיה אלחוטי ככה שזה מהווה קצת בעיה אבל מצאתי כמה אפשרויות: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE 5000 METALLIC GREY http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8947 או : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10307 אשמח לעוד הצעות ולתגובות . תודה
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים LOGITECH MEDIA KB.ELITE אני בחיים שלי לא קונה עוד מקלדות ממיקוסופטרק לוג'יטק!לגבי העכבר היה לי דומה לזה אבל הוא לא משהו....איטי נורא
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מחבר תודה רבה , אני כנראה אלך עליה . שמעתי על הבאגים של הדריברים עם ויסטה אך זה לא משנה כי אני לא משתמש בויסטה. ערכתי את ההודעה שלי לעזרה עם בחירת העכבר כי לא רציתי להציץ את הפורום אז אשמח אם תעזרו לי בבחירה ! תודה
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מחבר אני חושב שאפשר להשיג MX518 ב200 ש"ח , וזה עכבר מאוד מומלץאפשר ב-160 ב-TMS אבל אני צריך אלחוטי ..תודה :]
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים אפשר ב-160 ב-TMS אבל אני צריך אלחוטי ..תודה :]אתה מתכוון לזה http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4130זה 250 לא 160 :\
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים אממ אני זוכר שזה עלה 200 ולא 250, my badבכול מקרה, למה אלחוטי? למשחקים חוטי יותר טוב (בגלל המהירות תגובה)
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים אתה יודע מה משותף לכל מוצרי מיקרוסופט? איכות ירודה , אני רציתי את הסידוינדר (עכבר חדש) עד שהיה רשום בכל הביקורות שהוא ממש לא אידותי וזול , וככה לכל מוצרי מיקרוסופט הם סתם מישתמשים בשם שלהם.
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים מחבר אתה יודע מה משותף לכל מוצרי מיקרוסופט? איכות ירודה , אני רציתי את הסידוינדר (עכבר חדש) עד שהיה רשום בכל הביקורות שהוא ממש לא אידותי וזול , וככה לכל מוצרי מיקרוסופט הם סתם מישתמשים בשם שלהם. לכן גם לויסטה שלך יש איכות ירודה וגם כן ל-XP? זה כמו שאני אגיד עכשיו שלוגיטק חרא בגלל שיש להם עכבר יקר ולא "אידותי" אם אין לך מה להגיד, ואתה לא מבין ולא מכיר את העכבר הנ"ל פשוט אל תגיב! מה אתה מנסה להעלות פה את מונה ההודעות שלך ? בכל אופן- אני חייב אלחוטי , וכמו שאמרתי אני לא גיימר ומספיק לי ה800 DPI ולא צריך דיוק גבוהה . תודה ..
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: מה הקשר יא דביל , אתה חושב שאותם אנשים שעשו את הויסטא עשו את זה יא אידיוט :lol: :screwy: תיקרה ביקורות יא פאן בויי מסריח , מה הקשר מונה הודעות , אם הייתי רוצה להעלות אותו לא הייתי כותב הודעה כלכך ארוכה ותהנה מהעכבר באיכות ירודהבמחיר מסריח ממפעל בסין שנקנה בידי מיקרוסופט , אני עם המוצרים שלהם גמרתי ... :s07: :bash: "אשמח לעוד הצעות ולתגובות ." עלק...
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים מחבר :lol: :lol: :lol: :lol: מה הקשר יא דביל , אתה חושב שאותם אנשים שעשו את הויסטא עשו את זה יא אידיוט :lol: :screwy: תיקרה ביקורות יא פאן בויי מסריח , מה הקשר מונה הודעות , אם הייתי רוצה להעלות אותו לא הייתי כותב הודעה כלכך ארוכה ותהנה מהעכבר באיכות ירודהבמחיר מסריח ממפעל בסין שנקנה בידי מיקרוסופט , אני עם המוצרים שלהם גמרתי ... :s07: :bash: "אשמח לעוד הצעות ולתגובות ." עלק... הייתי שם לך באן לחודש אבל אני לא מנהל . אני לא הולך להגיב לך על ההודעה , רק דבר אחד- אני לא אמרתי שום דבר שקשור לזה שאני פאנבוי של מיקרוסופט , רק הצגתי את דעתי על התגובה שלך . אני לא חושב שמיקרוסופט יותר טובים מלוגיטק בעיניין עכברים\מקלדות.
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: מה הקשר יא דביל , אתה חושב שאותם אנשים שעשו את הויסטא עשו את זה יא אידיוט :lol: :screwy: תיקרה ביקורות יא פאן בויי מסריח , מה הקשר מונה הודעות , אם הייתי רוצה להעלות אותו לא הייתי כותב הודעה כלכך ארוכה ותהנה מהעכבר באיכות ירודהבמחיר מסריח ממפעל בסין שנקנה בידי מיקרוסופט , אני עם המוצרים שלהם גמרתי ... :s07: :bash: "אשמח לעוד הצעות ולתגובות ." עלק... לא יהיה נעים ברגע שיראו את המודעה הנחמדה הזאת... וNight fire למה אתה נעול על אלחוטי? זה למחשב רגיל או לפטופ?
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים מחבר עכשיו שאני חושב על זה אז באמת לא כלכך לחוץ על אלחוטי. אני פשוט מעדיף אלחוטי מאוד.יש הצעות מעניינות ? גם לא אלחוטי?תודה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.