עבור לתוכן

להעלות ולהוריד בהירות דרך מקלדת Logitech Elite - איך?

Featured Replies

פורסם

אהלן!

רכשתי את המקלדת הנהדרת הזו (Logitech Keyboard Elite) אשר מגיעה עם המון לחצנים מגניבים ו-Hotkeys וכדומה.

בכל מקרה, אני מאוד מעוניין לקנפג 2 מהלחצנים המהירים על מנת להעלות ולהוריד brightness ואם אפשר גם גאמה בשניים אחרים.

איך ניתן לעשות זאת ? אני משתמש בדריבר שהגיע עם הקופסא, 2.31 Logitech SetPoint

בתודה מראש לכל העוזרים :smile1:

פורסם

אני לא חושב שאפשר, אבל תנסה להכנס להגדרות המקלדת דרך לוח הבקרה ושם אתה יכול לבחור את הפעולות שהכפתורים יעשו

פורסם
  • מחבר

חחחח אני יודע איפה משנים את כל ההגדרות למקשים ..השאלה היא האם יש איזו שהיא תוכנה שאפשר דרכה לקנפג מקש ככה שיהיה אפשר להעלות brightness

אסביר את עצמי טוב יותר -

נגיד יהיה לי קובץ EXE כל שהוא שכאשר אתה מריץ אותו הוא מעלה את הרמה של הבהירות ב1, ואז אני אגיד לדריבר - open brightness.exe וגם ההפך על מקש שיוריד בהירות.

או שיש אופציה אחרת.. נגיד בתוך תוכנה פשוט להגיד לה שהכפתור hotkey1 מעלה בהירות והכפתור hotkey2 מוריד בהירות, השאלה איזו תוכנה עושה את זה.. אני משתמש בriva tuner ולא ראיתי אופציה של העלת בהירות והורדה עם לחצן מהיר

פורסם
  • מחבר

כן על זה אני מדבר..אבל איזו תוכנה אני מעלה ?:\\\

פורסם

לתוכנה קוראים SetPoint

היא מגיעה עם המקלדת

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על זה,הסט פוינט זה התוכנה של לוג'יטק שבאה עם הדיסק.. בקיצור הדריבר..

אני מחפש תוכנה חיצונית שכאשר לוחצים עליה היא מעלה בריטנס או איזה תוכנה שאפשר לפעול איתה בהוטקיס

פורסם

חחחח אני יודע איפה משנים את כל ההגדרות למקשים ..השאלה היא האם יש איזו שהיא תוכנה שאפשר דרכה לקנפג מקש ככה שיהיה אפשר להעלות brightness

אסביר את עצמי טוב יותר -

נגיד יהיה לי קובץ EXE כל שהוא שכאשר אתה מריץ אותו הוא מעלה את הרמה של הבהירות ב1, ואז אני אגיד לדריבר - open brightness.exe וגם ההפך על מקש שיוריד בהירות.

או שיש אופציה אחרת.. נגיד בתוך תוכנה פשוט להגיד לה שהכפתור hotkey1 מעלה בהירות והכפתור hotkey2 מוריד בהירות, השאלה איזו תוכנה עושה את זה.. אני משתמש בriva tuner ולא ראיתי אופציה של העלת בהירות והורדה עם לחצן מהיר

זה מה שביקשת כפתור שיפתח לך קובץ EXE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים