עבור לתוכן

מישהו יודע אם בקבלה לעבודה,שרות צבאי בגמאמ/ממרמ יחשב כנסיון עבודה או לא?

Featured Replies

פורסם

כותרת...

פורסם

יחשב

פורסם
  • מחבר

יש לך אולי איזה הוכחה מוצקת? אני פה בויכוח עם ההורים שלי והם לא מסכימים איתי שזה יחשב כנסיון עבודה.

פורסם

תשאל את שניצל הוא אחד מהם .

אחרי הצבא תוכל לעבוד בהייטק ללא תואר ראשון ישר אחרי הצבא , ותשתכר כאילו יש לך תואר ראשון .......

פורסם

חד משמעית - כן.

אותי (והרבה אנשים אחרים שאני מכיר והשתחררו מגאמ"א וממר"ם) ממש חטפו להייטק אחרי שהשתחררתי.

אגב, החברה שלי (שעדיין בשירות חובה) עומדת מאחורי ומתמרמרת על זה שאני מרוויח יותר ממנה על אותה העבודה. אבל עוד יום היא נכנסת לקבע :)

פורסם

אגב, החברה שלי (שעדיין בשירות חובה) עומדת מאחורי ומתמרמרת על זה שאני מרוויח יותר ממנה על אותה העבודה. אבל עוד יום היא נכנסת לקבע :)

זה רק אמור להפוך אותה ליותר ממורמרת... גמול נחשב רק אחרי שנה ככה ש3500 שקל וופי...!

פורסם

נחשב - אבל תלוי מה עשית בממר"ם.

יש כאלה שלא מתכנתים כלום כל השירות ויש כאלה שכל הזמן מתכנתים.

פורסם

גם נכון, אבל יש הרבה דברים שממר"מניקים עושים והם נחשבים בחוץ.

לפעמים ממר"מניקים מתעסקים עם דברים שנחשבים הרבה יותר חשובים מתכנות (נגיד, ממר"מניק שהתעסק קצת בתכנות אבל מבין הרבה ב-DB ירוויח הרבה יותר מכל מתכנת כנראה).

פורסם

נכון, הנקודה היא שצריך תמיד לזכור שממר"ם זו יחידה ענקית ולא כולם "נוגעים בזוהר".

פורסם
  • מחבר

הפרופיל שלי קרבי מידי בשביל ממר"מ(72),אני ביינתים בגאמא.

העניין הוא שההורים שלי עדיין בשלהם שגם אם יחשיבו לי את זה כנסיון עבודה אז זה לא יחשב לנסיון עם תואר ראשון.

ואני צריך להראות להם איזשהי הכוחה או משהו שבאמת מחשיבים את זה.

שינצל,אפשר תמספר טלפון של החברה שלך? (הכוונה למקום עבודה)

ותודה לכולם על התגובות

פורסם

ברור שגם נסיון עבודה וגם תואר ראשון יותר טוב מנסיון עבודה בלבד. אבל גם נסיון עבודה בלבד יכול להיות דבר מאוד חזק.

הצעה שלי - דבר עם פינצטה, זו חברת השמה שמתמחה באנשי הייטק ויוצאי יחידות טכנולוגיות בצבא. אותם תוכל לשאול בדיוק מה חברות מחפשות (דרכם מצאתי את העבודה שלי).

פורסם

חבר שלי סיים במרמ וישר הלך לעבוד בקונברס (משכורת של + הטבות 15000 ) רק אחרי שנתיים וחצי הוא התחיל ללמוד באוניברסיטה

פורסם

דבר ראשון ממרמניקים לא בהכרח יושבים בממרמ (כמוני לדוגמה)

יותר נכון להגיד שהרוב לא בממרמ

דבר שני, כמעט כל ממרמניק (חוץ מכאלה שנדפקים בצורה כלשהי ביחידות שלהם) עוסק בתכנות השאלה באיזה תחום (גם להיות DBA זה תכנות)

תן סיבה הגיונית למה שלא יחשיבו לך 5 וחצי (בערך) שנות ניסיון בתכנות במוסד כמו הצבא, הצבא נותן לך הוכחה שעסקת בתחום בתקופה הזאת

ואם אתה רוצה עוד הוכחות אז יש לי כבר 2 מהיחידה שהשתחררו, אחד לא עבר קורס תכנות (מה שנקרא ממרמ) ויושב על 10K והשני שהוא איש תשתיות הולך לקבל בסביבות ה20 ויש ביקוש מטורף לאנשי תשתיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים