עבור לתוכן

שאלה| בלוק קירור מים

Featured Replies

פורסם

כולנו פה במתח... ::)

• תגובות 42
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

דיי אני לא עומד במתח 5 דקות אני מביא תמונות.

פורסם

דיי אני לא עומד במתח 5 דקות אני מביא תמונות.

יאללה גם אני במתח...

פורסם
worthless.gif
פורסם
  • מחבר

תקשיבו!

זה לא מוכן עדיין אז אל תתנו תגובות שזה עלוב ושזה לא עובד!

1. הבלוק קירור...פח מספק כוח ישן עם אטימה של אפוקסי כזה...הכי חשוב-כשזה יתיבש לגמרי (האפוקסי) אני משייף אותו לריבוע מושלם.. ולגבי מי שבספק כבר בדקתי שהוא אטום.

2. זה הרדיאטור שבניתי...פשוט מאוד...צינורות נחושת מפותלים עם שני מאווררים עליהם שקטים כמו דגים. (עכשיו יש אחד כי לא היה לי כוח להביא את השני)

והוא עובד!! בדקתי אותו!!

3. ולסיום: סתם להשוויץ חחחח - רדיאטור עם המאוורר האורגינלי שלו.

הנה:

th_50965_PC150009_122_66lo.JPGth_50967_PC150011_122_1178lo.JPGth_50973_PC150013_122_808lo.JPG

פורסם

זה בערך הפרוייקט הכי GHETTO שראיתי בחיים, חוץ מאולי איזה מארז שעשוי מקופסת נעליים של נייק... :kopfpatsch:

איך אתה מתכוון לחבר את הבלוק למעבד? עם מסמרים? או אולי פשוט תדביק אותו לצמיתות עם עוד קצת אפוקסי? לא לא רגע יש לי רעיון!!! תחבר אותו עם גומיות משרדיות :lol::screwy:

טוב לא משנה אני לא יגיב יותר עד שאני לא יראה את הפרוייקט הזה גמור. :sleep:

פורסם
  • מחבר

תצחק תצחק זה בסדר...אבל זה יעבוד בסוף

פורסם

שמע זה נראה הזוי לגמרי...

איך בדיוק תחבר את הבלוק למעבד? חחחח

פורסם
  • מחבר

שזה הדבר האחרון שידאיג אותך חחחח.

בטח עם מסמרים או גומיות משרד כמו שמישהו צחק עלי למעלה. חחחחח

יאללה אני טסתי לישון... נגמרה השביתה!!!

פורסם

זה בערך הפרוייקט הכי GHETTO שראיתי בחיים, חוץ מאולי איזה מארז שעשוי מקופסת נעליים של נייק... :kopfpatsch:

איך אתה מתכוון לחבר את הבלוק למעבד? עם מסמרים? או אולי פשוט תדביק אותו לצמיתות עם עוד קצת אפוקסי? לא לא רגע יש לי רעיון!!! תחבר אותו עם גומיות משרדיות :lol::screwy:

טוב לא משנה אני לא יגיב יותר עד שאני לא יראה את הפרוייקט הזה גמור. :sleep:

:lol: :lol: :lol: :lol:

לא יפה!

ולנושא עצמו...אני מאמין שאם תקדח חורים במעבד ותבריג את הבלוק לא אמורה להיות בעיה...

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

לא יפה!

ולנושא עצמו...אני מאמין שאם תקדח חורים במעבד ותבריג את הבלוק לא אמורה להיות בעיה...

חורים במעבד? זה לא יגרום לבעיות?

פורסם

מה פתאום...

זה מעביר את החום לבלוק הקירור בצורה טובה יותר

פורסם

אוי ואבוי.

אני אפילו לא יודע אם להגיב לזה ברצינות.

איפה אתה רואה רדיאטור? זה צינור נחושת עם מאוורר שמכסה בערך 1\10 ממנו.

והגוש הזה.. סליחה, הבלוק. החלק הקל יחסית זה לקבע אותו על המעבד, אבל נראה לך שהדבר הזה יצליח להעביר חום ביעילות?

מזל שהיום למעבדים יש מנגנון כיבוי כאשר הם מגיעים לטמפ' מסויימת. אחרת היה עולה לך ביוקר כל העסק(בהנחה שאין נזילות).

פורסם

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות :nixweiss:

בכל מקרה אני מקווה שתצליח ואני רוצה לראות את זה מוכן!

בקשר לרדיאטור לדעתי כדאי לך להקריב את הצינורות נחושת אחד לשני ולהביא מאוורר יותר גדול כך שיכסה את כולו!

פורסם

אני גם הייתי מקריב אותם. לבעל או משהו. זה נראה לי בערך השימוש הכי מוצלח שיצא מהם...

:kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים